Genç girişimci Mehmet Ali Can MARİMDER Bölge Başkanlığı’na getirildi

Uluslararası yurt içi ve yurt dışı yatırımcıları ve işadamları ile sanayicilerinin bir araya geldiği dernek olan MARMARA Uluslararas Mütahit İş İnsanları ve Sanayiciler Derneği (MARİMDER) her geçen gün büyümeye deva ediyor. Yapılanmasını hızla sürdüren derneğin Güneydoğu Anadolu Bölgesi Başkanlığı’na genç girişimci Mehmet Ali Can getirildi.

21:31:08 | 2021-08-31

Merkezi Kocaeli’nde bulunan MARMARA Uluslararas Mütahit İş İnsanları ve Sanayiciler Derneği (MARİMDER) Güneydoğu Anadolu Bölgesi Başkanlığı’na İşadamı Mehmet Ali Can getirildi. MARİNDER’in amacının yurt içi ve yurt dışı yatırımcıların yanı sıra işadamlarını ve sanayicilerini bir araya getirmek olduğunu dile getiren Başkan Can, “MARİNDER uluslararası yurt içi ve yurt dışı yatırımcıları ve iş adamlarının sanayicilerinin bir araya getirdiği resmi bir dernektir. Amacımız güzel ve doğru yatırımlar güzel dostluklar sağlamak ülkeyi kalkındırıp tanıtmak istihdama yönelik çalışmalar yapmaktır. Dernek binasında  Strateji İşbirliği Derneği Genel Başkanı Doktor Muhammed Adil’yanı sıra MARİMDER Genel Sekreteri Neval Karakuş, hazır bulundular.



MARİNDER olarak yurt içi ve yurt dışı projelere imza atılmış bir çok alanda doğru yatırımlar yapıldı ve yapılmaya devam edecektir” dedi. Kendisine verilen görevi layıkıyla yerine getireceğini de sözlerine ekleyen Başkan Can, “Bana bu görevi layık gören değerli genel başkanım MARMARA Uluslararası Mütahit İş İnsanları ve Sanayiciler Derneği (MARİMDER) Genel Başkanı Başkanı M. Zeki Gedikoğlu beye sonsuz teşekkür ederim.




Allah’ın izni ile Diyarbakırımıza çok güzel insani hizmetler yapacağım. Diyarbakır insanlık şehridir güzel bir ilimizdir. MARİMDER olarak hazırlayacağımız projeler Diyarbakır insanı için çok faydalı olacak. Diyarbakır’ın yanı sıra hem bölgemiz için hemde güzel ülkemiz Türkiyemiz için çok faydalı çalışmalar yapacağız. Şehrimizi bölgemizi ve ülkemizin uluslararası arenada tanıtımını yapmak çok önemli ve böylesi projeler ile bu çok değerli olacaktır. Böylesi bir çalışmanın profesyonel olması da gerekiyor.




Bizler Diyarbakır’da istihdama yönelik çalışmalar yapıp bir nebze olsun faydalı olmak için mücadele edeceğiz, kapımız herkese açıktır” diye konuştu. Mehmet Ali Can kimdir? Diyarbakır doğumlu olan MARİMDER Güneydoğu Anadolu Bölgesi Başkanı İşadamı Mehmet Ali Can, Harran Üniversitesi Restorasyon Mezunu olup Restoratör olarak biliniyor. 29 yaşında olan genç işadamı 22 yıldır Diyarbakır’da Canoğlu Ahşap Kapı Sanayi adıyla bilinen aile şirketlerinde ahşap oda iç kapı imalatıyla hizmet veriyor. Mehmet Ali Can evli ve büyük bir çevreye sahip işadamı kimliğiyle tanınıyor.



Öte yandan MARİMDER Derneği Genel Başkanı M. Zeki Gedikoğlu, ziyaret sonrası  MARMARA Uluslararas Mütahit İş İnsanları ve Sanayiciler Derneği (MARİMDER)  Güneydoğu Bölge Başkanı girişimci Mehmet Ali Can’Çini işlemeli plaket hediye etti.


ÖZEL HABER:YILMAZ ACU




ETİKET :  

Tümü