GÖLCÜK’TEN ’DEN RAMAZAN AYI MESAJI

Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Cevat Gölcük, Ramazan ayı dolayısıyla yayımladığı mesajında, "Tüm Türk ve İslâm Alemi'nin, bilhassa Diyarbakırlı hemşerilerimin mübarek Ramazan Ayı’nı tebrik ediyorum" dedi.

21:16:17 | 2021-04-14

Ramazan ayının İslam Alemi'nin heyecanla beklediği bolluk, bereket, rahmet ve mağfiret zamanı olduğunu ifade eden Cevat Gölcük, mesajında şunlara yer verdi: "Yüce Allah’ın inayetiyle bir Ramazan Ayına daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 11 ayın sultanı olan Ramazan Ayı, tüm İslâm âleminin heyecanla beklediği bolluk, bereket, rahmet ve mağfiret zamanıdır. Bu mübarek ayda dargınlıklar unutulur; kardeşlik duyguları ve paylaşımlar artar. Toplum olarak bizi biz yapan güzel değerlerimiz ve geleneklerimiz Ramazan ayında yenilenir ve kuvvetlenir.

 

Bu vesileyle tüm dünyada ve elbette ki ülkemizde huzur ikliminin hâkim olması temenni ediyorum. Tüm Türk ve İslâm Alemi'nin, bilhassa Diyarbakırlı hemşerilerimin mübarek Ramazan Ayı’nı tebrik ediyor, tüm vatandaşlarımıza selam ve sevgilerimi sunuyorum”




ETİKET :  

Tümü