HALKIMIZIN BAYRAMINI EN SAMİMİ DUYGULARIMLA KUTLARIM

D.BAKIR/ Diyarbakır Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Bülent İnceoğlu , bir Ramazan Bayramı’na daha kavuşmanın, tarifi imkânsız mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

10:28:13 | 2022-05-02

Mübarek Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayarak, bütün İslam Âlemi’nin Bayramı’nı en kalbi duygularıyla kutladığını belirten Diyarbakır Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Bülent İnceoğlu
, mesajında duygularını şöyle dile getirdi:


‘Cenab-ı Allah’ın; sonsuz rahmet, merhamet ve mağfiretle dolu lütufları, bütün âlemi, bir uçtan diğer uca kuşatmış durumda


Ziyaretlerle, hal hatır sorduğumuz, hediyeleştiğimiz, karşılıklı hayır dualarıyla birbirimizi andığımız müstesna günlerdir Bayramlar. İslâmî dayanışma ve kardeşliğin, toplumun her kesiminde canlı olarak yaşandığı bir bayrama daha ulaşmak ne büyük mutluluktur bizler için.
.
Bu duygu ve düşüncelerle bütün vatandaşlarımız ve İslam Alemi’nin mübarek Ramazan Bayramı’nı en halisane duygularımla kutlar, bayramın tüm insanlık alemine sağlık, mutluluk ve huzur dolu günleri beraberinde getirmesini Yüce Rabbim’den niyaz ederim’.




ETİKET :  

Tümü