Hayri Yağmur AK Parti Diyarbakır İl başkanlığına talip

Diyarbakırlı işadamı Hayri Yağmur AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulunarak İl Başkanlığı için talip oldu.

22:39:07 | 2021-02-12

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Serdar Budak’ın kongrede aday olmayacağı açıklamasının ardından Diyarbakır’da aday adaylığı başvuruları başladı. Bir çok kişinin aday adayı olarak başvuruda bulunduğu İl Başkanlığı koltuğuna Diyarbakır’da işadamı ve siyasetçi kimliğiyle tanınan Hayri Yağmur’da talip oldu.

İşadamı ve siyasi kimliğinin yanı sıra Eğitimci yazar olan Hayri Yağmur Ak parti Diyarbakır il başkanlığına aday adaylığını açıkladı. Diyarbakır’dan bölgeye bölgeden ülkeye iş birliği güç birliği projelerini benimseyen Yağmur gençlere istihdam alanı yaratmak için imalat ve üretim ağırlıklı icraatlar yürüteceğini beyan etti.

24 yıldır kalemi ile gerçekleri ve hakkı haykıran eğitimci yazar Yağmur mazlumlarin sesi olacağını sevgi ve saygı çerçevesinde ifade eden Yağmur yaptığı açıklamada, “Bugün kongrede aday olmayacağını açıklayan il Başkanımız sayın Süleyman Serdar budak beye bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Bugün itibari ile Ak parti Diyarbakır il başkanlığına aday olduğumu tüm Diyarbakır halkına genel merkezimize ve tüm sevenlerime arz etmek istiyorum. Başarı ekip işidir güçlü bir ekip Ak bir Diyarbakır demek. Sayın Cumhurbaşkanım yolunuz yolumuzdur diyor çıktığımız bu yolda rabbim yar ve yardımcınız olsun. Sevgi saygı ve dualarınızla” dedi.

Öte yandan, toplumda kaybolan güveni tesisi için samimi duygularla siyaset arenasında yer alacağını ve her kesimden insanları kucaklayacağını Açıklayan Yağmur,  şuan yürütülmekte olan ve 150 bin işsizimize iş alanı açacak olan Dicle nehri vafi projesini hayata geçirmek için değerli Diyarbakırlı iş adamları ile temas halinde olduğunu konu Diyarbakır olunca bedenimizi taşın altına koyacağını deklare ettiler.

 

AK PARTİ DİYARBAKIR İL BAŞKAN ADAY ADAYI HAYRİ YAĞMUR KİMDİR

 Doğum Tarihi                   :03.02.1973

Askerlik Durumu              Tamamlandı

İŞ TECRÜBESİ 1990 -1993                        :Diyarbakır merkez ilköğretim okullarında vekil öğretmen olarak çalıştım.

 1994- 1997                        :Ticaretle uğraştım.

 1997-2015                          :Elit Bilgisayar Mesleki Eğitim Kurumları ile Elit Sürücü Kursunu                     kurdum. Kurumu işletmeye devam etmekteyim. Binlerce kursiyer mezun   ettik. İtibarımız, ticaretimizdeki güvenimiz ve  Diyarbakırımızı sevip hoşgörü ile beraber yaşayan milletimizin teveccühünü almamızdır. Eğitimci yazar olarak köşe yazıları yazdım. Barış süreciyle ilgili bölgemizin huzuru için Türkiye’nin büyümesi için naçizane fikirlerimizi halkımızla paylaştım. Kurum içi kurum müdürü olarak ve usta öğretici olarak görev yaptım.

 EĞİTİM BİLGİLERİ 1990                                             :  Diyarbakır Atatürk Lisesi 2004                                 :  Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme bölümünü bitirdim .

SEMİNER ve KURSLAR -Bilgisayar İşletmenlik Kursu Sertifikası -Bilgisayarlı Muhasebe Kursu  Sertifikası -Direksiyon Usta Öğretici Sertifikası -Kişisel Kelişim Kursu Sertifikası -Hastane Otomasyonu Kursu Sertifikası

 DERNEK VE ÜYELİKLER

 Güneydoğu Genç İşadamları Derneği üyesi, Güneydoğu Genç İşadamları Derneği Yüksek İstişare Kurulu üyesi olarak birden çok konferansa katıldım. Güneydoğu Tüm Yatırımcı İşadamları Kalkınma Derneğinin (TÜYİK-DER) başkanlığını yürütmekteyim.




ETİKET :  

Tümü