‘HEP BERABER, SAĞLIKLI VE MUTLU GÜNLERE’

MBK Ofis Mobilyası İş Kadını Melike Balkın Karakaya, Ramazanı ayı dolayısıyla yayınladığı mesajında, ‘On bir ayın sultanı, Ramazanı Şerif’in, dayanışma ve yardımlaşmanın zirveye çıktığı günler olduğuna dikkati çekti.

22:08:50 | 2021-04-12

‘Yüce Rabbimiz, bir kez daha rahmet, merhamet ve mağfiret sağanağıyla, kâinatları onurlandı. Bizleri yine Recep, Şaban ve Ramazan aylarına kavuşturarak, onurlandırdı. Evet, dünya genelinde etkili olan bulaşıcı pandemi (KOVİD-19) dolayısıyla, hepimiz üzgün ve bir o kadar da zorlu bir süreçten geçiyoruz’ diyen MBK Ofis Mobilyası İş Kadını Melike Balkın Karakaya, duygularını şöyle dile getirdi: ‘Cenab-ı Allah’ın huzurunda; dualarda, secdelerde, tilavetlerimizde buluşarak, başta aziz vatanımız ve Ümmeti Muhammed olmak üzere, bütün dünya insanlarının içinden geçtiğimiz son derece koşulların sona ererek, sağlıklı ve mutlu günlere yeniden kavuşmamız için yakaralım.

 

Hepimizin azami oranda kişisel temizlik kurallarına dikkat edip, evlerimizi ve işyerlerimizi dezenfekte ederek, dışarıya çıkmamız gerektiğinde, eldiven, maske, temas ve sosyal mesafe kurallarına riayet edelim. Unutmayalım ki, dünya genelinde yüz binlerce insan hayatını kaybederken, milyonlarca insan da halen hastanelerde tedavi görmekte. Dolayısıyla, özellikle kronik rahatsızlıkları olanlar ve yirmi yaş altı gençlerimizin olabildiğince sokağa çıkma yasağına riayet etmeleri, hem kendileri ve hem de aile üyelerinin sağlığı açısından elzemdir. Bu duygu ve düşüncelerle, bir kez daha kavuştuğumuz Mübarek Ramazan ayının başta aziz milletimiz ve Ümmeti Muhammed olmak üzere, bütün dünya insanlarına sağlık, mutluluk, huzur ve bereket getirmesini, Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor, kadirşinas halkımız ve İslam Âlemi’nin mübarek Ramazan-ı Şerif’ini en kalbi duygularımla bir kez daha kutluyorum’.




ETİKET :  

Tümü