Hikmet Kaplan, Cumhuriyet Köyü'nde vatandaşlarla buluştu

Yeniden Refah Partisi Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hikmet Kaplan, seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürmeye devam ediyor. Merkez ilçe ziyaretlerinin yanı sıra ilçelere bağlı köyleri de ziyaret eden Kaplan, son olarak Kayapınar İlçesi’ne bağlı Cumhuriyet köyünü ziyaret etti.

14:54:23 | 2024-03-20

Cumhuriyet Köyü’nde gerçekleştirilen ev ziyaretlerine katılan Kaplan, köy sakinleriyle birebir görüşmeler yaparak onların talep ve beklentilerini dinledi. Köy halkının ilgisi oldukça yoğun oldu ve Kaplan’a sıcak bir karşılama yapıldı.


Kaplan, köy ziyaretleri sırasında vatandaşlarla samimi bir şekilde sohbet ederek, sorunlarını dinledi ve çözüm önerilerini paylaştı. Vatandaşların beklenti ve taleplerini not alan Kaplan, yerel yönetimde gerçekleştirmeyi planladığı projeler hakkında bilgi verdi ve halkın desteğini talep etti.


Yeniden Refah Partisi’nin yerel yönetim anlayışını ve vaatlerini köy sakinlerine anlatan Kaplan, adil, şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla Diyarbakır’ı daha yaşanabilir bir kent haline getirme sözü verdi.


Cumhuriyet Köyü’nde yapılan bu ziyaret, Hikmet Kaplan’ın seçim çalışmalarının bir parçası olarak, halkla doğrudan temas kurma ve onların sorunlarını dinleme çabalarının bir yansımasıydı. Kaplan’ın köy ziyaretleri, yerel seçimlere doğru ilerlerken halk nezdindeki desteğini ve tanınırlığını artırmayı hedefliyor.




ETİKET :   Yeniden Refah Partisi Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hikmet Kaplan

Tümü