HOŞ GELDİN, YA ŞEHRİ RAMAZAN

İşadamı Şeyhmus Kaval, yayınladığı mesajda, mübarek Ramazan Ayı’nın bolluk ve bereketiyle geldiğini belirtti.

22:10:53 | 2021-04-12

İşadamı Şeyhmus Kaval, yayınladığı mesajda, milletimiz ve bütün İslam Âlemi’nin Mübarek Ramazan Ayı’nı kutladı. ‘Kadirşinas hemşehrilerimiz, Eğitimcilerimiz, Velilerimiz, geleceğimizi inşa edecek çocuklarımız ve aziz milletimizin bu mübarek ayını en kalbi duygularımızla kutluyor, başta İslam Âlemi olmak üzere, bütün insanlık alemine hayırlara vesile olmasını, Yüce Rabbimiz’den niyaz ediyoruz.

 

Ramazan Ayı'nın bu manevi ikliminde dualarımız, başta ülkemiz olmak üzere, İslam Âlemi’nin huzuru, istikrarı, birliği, dirliği ve sağlık içinde yaşaması yönünde olsun. Cenab-ı Allah; başta aziz milletimiz olmak üzere, tüm dünya insanlarının, içinden geçtiği bu zoru sürecin sona ererek, dünyada can almaya devam eden bulaşıcı pandemi gibi bulaşıcı ve öldürücü hastalıklardan kurtulmamızı nasip eylesin. Özellikle yirmi aş altı gençlerimizin, bu zorlu süreçte olabildiğince bilgi dağarcıklarını geliştirip, kitap okumalarını, gerek televizyon ve eğer varsa internet ortamından yararlanarak, derslerinin yanı sıra, ülkemizde ve dünyada yaşanan gelişmeleri takip etmelerini özellikle vurgulamak istiyorum. Ayrıca, başta bireysel temizlik olmak üzere, ortam temizliği, dezenfekte, sosyal mesafe ve temas konularına da gereken hassasiyeti göstermeye devam edelim. Unutmayalım ki, en küçük bir ihmal bile, ya bizi sevdiklerimizden, ya da sevdiklerimizi bizden ayırabilir.

 

Anne ve babalarımızı üzmek istemiyorsak, basın yayın kuruluşlarında uzmanların önerilerini takip ederek, başta el ve yüz olmak üzere, vücut ve ortam temizliğine özen gösterelim. Başlangıcı rahmet, ortası mağfiret ve sonu bereket mevsimi olan Ramazan ayının yirmi yedinci gecesi, içinde kadir gecesi olmayan bin geceden daha hayırlı olan kadir gecesini hep beraber kutlayacağız. Bu vesileyle, bir kez daha kavuştuğumuz Mübarek Ramazan ayının aziz milletimiz başta olmak üzere, bütün dünyaya sağlık, mutluluk, huzur ve bereketler getirmesini, Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor, bütün İslam Âlemi’nin mübarek Ramazan-ı Şerif’ini en kalbi duygularımla kutluyorum’.




ETİKET :  

Tümü