İleri’den Ramazan Bayramı Mesajı

D.BAKIR/ A İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İş adamı Özcan İleri, yayınladığı mesajda, bütün İslam Âlemi’nin Mübarek Ramazan Bayramı’nı kutladı.

20:48:48 | 2024-04-09

A İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İş adamı Özcan İleri, Ramazan Bayramı’nın bir çok Manevi müjdeyi beraberinde getirdiğine dikkati çekti. Mesajında ‘Kadirşinas Diyarbakır halkı, tüm güzelliklere layıktır’ diyen Özcan İleri, şu görüşleri dile getirdi:


‘Şanı En Büyük Ve Yüce Olan Yüce Rabbim; bizleri, bu müstesna günlerin feyzinden yararlanabilen kullarından eylesin. Sayısız Manevi yapıları sinesinde bulunduran, Peygamberler, Sahabeler ve Evliyalar kenti Diyarbakır halkını, bu vesileyle bir kez daha saygıyla selamlıyorum.


Bir insan için payelerin en büyüğü, Cenab-ı Allah’ın rızasına mazhar olabilmek, bu payeyle, şeref yar olabilmektir. Ümmeti Muhammed’in birlik ve beraberliğinin daim olmasına, dünyada akan mazlum ve masum kanlarının duyurmasına, sevgi, hoşgörü ve barışın hâkim olmasına vesile olması dileğiyle Bayramımız Mübarek olsun.


Bu müstesna günlerde, bütün dua ve niyazlarınızın, Yüce Mevlam katında kabulünü diliyorum.
Bu duygu ve düşünceler ışığında, vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı kutlar; Cenab-ı Allah’tan halkımız ve bütün İslam dünyasına, sağlık, mutluluk, huzur ve esenlik dolu günler nasip eylemesini, niyaz ederim’.

 

 

 




ETİKET :  

Tümü