İMPLANT TEDAVİSİNDE DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR

Özel Rdenta Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Sorumlusu Hekimi Dt. Remziye Yüce, diş sağlığı ve implant tedavisi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

09:36:58 | 2020-03-05

Ağız ve diş sağlığının bir insan için hayati derecede önem taşıdığını, ihmale gelmeyeceğine dikkati çeken Diş Hekimi Remziye Yüce, şunları söyledi:

 

 Eksik dişlerin yerine yapılan İmplant tedavisi, boşluğa yakın dişlere kesim yapma gerekliliğini ortadan kaldırdığı için, koruyucu bir uygulamadır. Çiğneme fonksiyonu bakımından da bir diş implantı doğal bir diş ile benzer kuvveti uyguladığından, diğer protezlere göre daha iyi bir çiğneme becerisi sağlamaktadır. İmplant tedavisinde net bir yaş sınırı olmamakla birlikte, 18 yaşını beklemek tercih ettiğimiz ve tavsiye ettiğimiz bir yaklaşımdır. İlerleyen yaşla birlikteyse, kemiklerin yapısı değişse bile bu durum implant yapımı için bir engel teşkil etmez.


 Yani yaş aralığımız oldukça geniştir. Şeker, tansiyon veya kalp gibi kronik rahatsızlıklarda, eğer hastalığınız kontrol altında ise yine implant tedavisi uygulanabilir. Merkez Kayapınar İlçesi Şanlıurfa Bulvarı Doğum Hastanesi karşısında bulunan Dimer Plazada hizmet sunduklarını belirten, yılların tecrübeli diş tabibi Remziye Yüce, şöyle devam etti: Bir diş hekimine danışmadan hastalar ilaç kullanmamalıdırlar.

 Yediden yetmişe herkese ağız ve diş sağlığı konusunda hizmet veriyoruz. Cerrahi, ortodontik, pedodontik tüm tedavilerin yapıldığı kliniğimizde, ağız, diş ve çene cerrahisi, estetik diş hekimliği, implant uygulamaları, diş beyazlatma, ortodonti ve kanal tedavisi, diş eti hastalıkları ile ilgili tedaviler yapılmaktadır.





ÖZEL HABER:YILMAZ ACU




ETİKET :  

Tümü