İnceoğlu ailesinden Memorial’a teşekkür

Diyarbakır Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Bülent İnceoğlu’nun eşi Ayşegül İnceoğlu tedavi gördüğü Memorial Diyarbakır Hastanesi’nde personellerin pasta sürpriziyle moral buldu. Diyarbakır Memorial Hastanesi personellerinin yaptığı pastalı jest karşısında duygulu anlar yaşayan İnceoğlu ailesi teşekkür etti.

16:31:29 | 2021-07-20

Eşinin 1,5 yıldan bu yana hastalığı nedeniyle Memorial Diyarbakır Hastanesi Onkoloji Bölümünde tedavi gördüğünü belirten Diyarbakır Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Bülent İnceoğlu, “Bir buçuk yılı aşkın bir süredir eşim Ayşegül İnceoğlu’nun rahatsızlığından dolayı Diyarbakır Memorial Hastanesi Onkoloji bölümünde tedavi hizmeti alıyoruz.


Bu süre zarfından bizlere gayet kibar ve güler yüzle davranan kendi yakınlarından ayırt etmeyen başta Başhekim Abdurrahman Aktaş, Dahiliye Doktoru Erhan Aydın, Servis onkoloji doktoru Dr. Mehmet Tanrıkut, bölüm hemşireleri  ve servis hemşireleri  Yağmur Elif  Aslan, Mazlum Akkuş, Süleyman İnceören, Vedat Atlı, İrem Nur Çetin, Danışman Yeşim Dönmez’e ne kadar teşekkür etsem azdır.



Saolsunlar hiçbir zaman bir dediğimizi  yapmamazlık etmediler. Tüm hastalara güler yüzle davranıyorlar kendi yakınları gibi hastalara sahip çıkmaktadırlar. Eşime moral vererek ilgi ve alakalarından dolayı sonsuz teşekkürler elinize emeğinize sağlık” dedi.

PASTALI SÜRPRİZ YAPTILAR

Memorial personellerinin insani değerlerinin çok olduğunu ve mesleklerini çok güzel icra ettiklerini de sözlerine ekleyen İnceoğlu, “Eşimin hastanede yattığı süre içinde ellerinden gelenin en iyisini yapan insani değerleri çok yüksek olan sağlık mesleğini bu kadar güzel icra edip bide üstüne güven veren insani değerleriniz ve güler yüzünüz için sizleri tebrik ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun.  Eşime kat personelleri yaş pasta getirerek beni ve eşimi  anlatılmayacak kadar mutlu ettiler. Hastalara ve benim eşime çok yardımcı oldular.




Çok mutluyuz  eşim adınada kendi adımada sonsuz teşekkür ediyorum kendilerine. Bunun yanı sıra hastanenin her alanında hijyene dikkat ediliyor ve her yer pırıl pırıl bu konuda da kendilerini tebrik ediyorum” diye konuştu.

“HASTAMIZA MORAL VERDİK”

 

 

Hastalarının tetkik ve sonuçlarının temiz çıkmasından dolayı mutlu olduklarını ve bu sebeple kendisine pasta ile sürpriz yapmak istediklerini belirten Kat Sorumlu  Hemşiresi Yağmur Elif Aslan ise, “Hastamız olan Ayşegül İnceoğlu hanımefendinin  tetkik tahlil sonuçları çok temiz çıktığından dolayı bir moral vermek adına arkadaşlarımız ile görüşüp ortak bir karar alarak bir yaş pasta yaptırdık. Hastamız Ayşegül inceoğlu’na odasına giderek sürpriz yaptık ve pastayı kestirdik.



Kendiside çok mutlu oldu  bizde mutlu olduk, çok duygulandık. Bizlerde kendiside çifte mutluk yaşadık. Hastalarımız bizim çok değerlidir ailemize nasıl değer veriyorsak hastalarımızada öyle değer vermek zorundayız.  Hastamızın şifa bulması bizleri ve tüm arkadaşlarımızı sevindirdi. Rabbim tüm hastalara şifalar vermeyi nasip eylesin” dedi.




ETİKET :  

Tümü