İŞ İNSANI UYKUR, İYİ PARTİYE ON BİN YENİ ÜYE KAYIT ETTİ.

10:15:11 | 2021-11-03

İş İnsanı ve aynı zamanda milli sporcularımızdan Mehmet Ali Uykur’un, AKP’den istifa ederek, yoğun bir çalışma temposuyla, bizzat kendisi İyi partiye, tam on bin yeni üye kazandırdı.

Uykur’un, kısa zamanda elde ettiği bu başarı, başkent Ankara’da siyaset kulislerinin de gündemini oluştururken, ülkemiz genelinde İyi partiye katılımların, önümüzdeki süreçte artarak devam edeceği kaydediliyor.

İş İnsanı ve milli sporcu Mehmet Ali Uykur, AKP’den istifa ettikten hemen sonra, çok yoğun bir tempoda çalışarak, Diyarbakır, Tokat, Ankara ve İstanbul’dan, tam on bin vatandaşımızı, bizzat İyi parti genel merkezine götürüp üye yaparak, bu alanda kırılması çok güç bir rekora da imza atmış oldu.



Yoğun bir tempoyla çalışmalarını sürdüren Mehmet Ali Uykur, sık sık yaptığı ev ve esnaf ziyaretlerinde, İyi partinin vatandaşların sinesinde teveccühle karşılandığını ve iktidar yürüyüşünün, yeni katılımlarla devam ettiğini belirtti.

İyi partiye katılımında, rozeti bizzat Genel Başkan Meral Akşener tarafından takılarak onure edilen ve gayretli çalışmalarına dikkat çekilen iş insanı, milli sporcu Mehmet Ali Uykur, şunları söyledi:

 ‘VİRA BİSMİLLAH’ DİYEREK, BU KUTLU YOLA ÇIKTIK

Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener, kurmay kadromuz ve Anadolu’nun bağrından çıkmış, Türkiye sevdalısı vatandaşlarımız ve dava arkadaşlarımız ile beraber çıktığımız bu kutlu yolculukta, her geçen gün daha ileri gitmenin ve vatandaşlarımızın teveccühüyle karşılanmanın mutluluğunu yaşamaktayız.

Bu kutlu davanın birer neferi olarak, ülkemize her alanda uzun vadeli kazanımlar sağlayacak projeler üretmek, insanlarımızın refah seviyesini yükseltmek, giderek artan ve kangrenleşen sorunlara kalıcı ve köklü üretmek şiarıyla, ‘vira bismillah’ diyerek, çıktığımız hareketimiz, tüm engellemelere ve görmezden gelmelere rağmen, bir çığ gibi büyümektedir.



Birbirini tamamlayan, ülkemizin bağrından çıkmış, hepsi yaşadıkları kentlerin sorunları ve bu sorunların çözümüne vakıf dava arkadaşlarımızla beraber, bu kutlu davaya baş koymuş bulunmaktayız.



‘ALLAH, YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN’

İş insanı, milli sporcu Mehmet Ali Uykur, ülkemizin özellikle ekonomide, karanlık bir dehlize girdiğini ve bir türlü çıkamadığına vurgu yaparak, şöyle devam etti:
‘Allah; yar ve yardımcımız olsun. Hepimiz, geleceğimizi inşa edecek olan çocuklarımıza, en iyi koşullarda bir Türkiye bırakabilmek için, kollarımızı sıvamış durumdayız. Ülkemiz giderek artan bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya. İktidar kadroları, bu sorunların çözümü konusunda gerekli reaksiyonu gösteremiyor. Bunun en büyük sebeplerinden biri, liyakatli insanların iş başında olmamalarından kaynaklanmaktadır.



Giderek artan işsizlik ve beraberinde getirdiği yoksulluk, iç piyasalarda yaşanan daralmalar ve buna bağlı olarak esnaflarımız çoğu zaman siftah bile yapamadan dükkânını kapatıyor. Birçok esnafımız,  tüccarlarımız ve ticaret erbabı, bankalara olan kredi ve kredi kartı borçları nedeniyle, icra ve haciz kıskacında. Hayat pahalılığı öylesine boyutlara ulaştı ki, neredeyse günlük fiyatlar değişmekte. İşsizlik korkunç boyutlara ulaştı. İş-Kur şubeleri önünde oluşan uzun kuyruklar bile, durumun ne kadar vahim olduğunu göstermekte.


Esnaf, STK ve ev ziyaretlerimizde üzülerek görüyoruz ki, toplumumuzu oluşturan tüm katmanlar, özellikle son birkaç yıldan bu yana, son derece zor koşullarda hayatlarını idame etmeye çalışıyorlar. Hükümetin senelerdir süregelen yanlış ve tutarsız ekonomik politikaları nedeniyle, tüm vatandaşlarımız yoksulluk, iflas, haciz ve işsizlik sarmalıyla karşı karşıya. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Modeli ile, işlerin çok daha iyi yürütüleceğini, bürokrasinin ortadan kalkacağını söyleyenler, çeşitli platformlarda dile getirdiğimiz öneri ve eleştirilerimizi dikkate almadılar ve bugünkü hüzünlü tablo ile karşı karşıya kaldık.



Dolar ve Euro olmak üzere, yabancı para birimleri, bizim para birimimiz karşısında sürekli değer kazanıyor. Bu durum, vatandaşlarımıza korkunç zamlar ve vergiler olarak geri dönmekte. Enflasyon ve hayat pahalılığı nedeniyle, pazarda ve marketlerde iki günde bir değişen etiketlerle karşılaşır olduk. Ekonomi, işsizlik, enflasyon, dış politika, Eğitim ve Sağlık alanında yaşadığımız devasa sorunlara, hükümet kadroları çözüm üretememekte ve sorunlar giderek kronikleşmekte.
Yarınlarımızı inşa edecek çocuklarımız ve gençlerimiz, işsizlik ve bunun getirdiği parasızlık kıskacında, yaşamaya çalışıyorlar.

Halkımız, ülkemizin gidişatından dolayı, haklı olarak bir hayli endişeli. Vatandaşlarımız boş vaatlerden bıktı. İşsizlik ordusuna her yıl eklenen yeni yığınlar yetmezmiş gibi, senelerden beri yaşanan ekonomik krizler ve her geçen gün artan işsizlik nedeniyle, memurumuz, işçimiz, emeklimiz, köylümüz, çiftçimiz ve esnafımız her gün biraz daha fakirleşiyor, enflasyon canavarına ezdiriliyor.




İktidar partisi, sürekli güven kaybediyor ve halk nezdinde desteği her geçen gün azalmakta. Genel Başkanımız Meral Akşener ve kurmay kadromuz öncülüğünde, ülkemizin sorunlarına çözümler üretecek, yeni ufuklar ve vizyonlar ile halkımıza nefes aldıracak projelerimiz ile, halkımıza hizmete talibiz.

Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener, Genel Başkan Yardımcılarımız, Milletvekillerimiz, İl ve İlçe Teşkilatlarımızla beraber, Milletvekili Genel Seçimi ve akabinde yapılacak olan yerel seçimler için, ekibimle birlikte yoğun bir tempoda, saha çalışmalarımızı sürdürüyoruz.




İnsanlarımızın sorunlarına kalıcı ve köklü çözümler üretebilmek noktasında, muhtelif meslek gruplarına mensup vatandaşlarımız, esnaflarımız ve STK’lar ile sık sık bir araya gelerek, görüş alış verişinde bulunuyor, onların görüş ve önerilerinden faydalanıyoruz. Tüm vatandaşlarımızı İyi parti ailesine katılarak, bu hizmet kervanında yer almaya davet ediyorum’.











ETİKET :  

Tümü