İŞADAMI CEMİL DUMAN’DAN KANDİL MESAJI

22:25:19 | 2021-10-16

Duman İnşaat Yönetim kurulu Başkanı Cemil Duman, Mevlid Kandili dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayınladı.

Pazar günü Pazartesiye bağlayan gece kutlayacağımız Mevlid Kandili’nin tarifsiz manevi kazanımları sinesinde barındırdığına dikkati çeken Cemil Duman, mesajında şu görüşlere yer verdi:

‘Alemlere rahmet olarak gönderilen Sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V), kainatı şereflendirdiği bir Veladet Kandili’ne kavuşmanın hazzı ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Yağmurun toprağa hayat verdiği gibi, bu mübarek gecede huşu içinde yapacağımız dualarımızın da hayat bulacağı Kandil Akşamımızda, hepimiz dua bahçesinde yeşeren birer fidan olmak olma umuduyla Cenab-ı Allah’a: şükür, tesbihat, zikir ve secdede yarışalım.

Kutlu Dinimiz İslam'ın nurlu yüzü kalplerimize dolsun, Makamınız Cennet makamı ve Allah Resulü Hazreti Muhammed Efendimiz komşunuz olsun.

Günlerinize mutluluk, gönlünüze saadet tomurcukları dolması dileğiyle, hepinizin mübarek Mübarek Mevlid Kandili mutlu ve kutlu olsun.

Bağışlayan, bizlere merhamet eden ve merhamet edenlerin en hayırlısı olan Yüce Rabbimiz, bizleri bir kez daha bu mukaddes geceye kavuşturduğu için, O’na ne kadar şükürler etsek azdır.

Bu vesileyle sofranız afiyetli, kazancınız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, yüzünüz mutlu ve Mevlid Kandiliniz de kutlu olsun’.




ETİKET :  

Tümü