İSTANBUL’DAN DİYARBAKIR’A GELİN GELDİ

D.BAKIR/ Yosmaoğlu ve Kaya aileleri, dün gece düzenlenen düğün töreninde, hayatlarının en mutlu anlarından birini yaşadılar.

20:30:46 | 2022-09-28

Tulip park Kır Düğün Salonu yapılan bu mutlu gecede, Yosmaoğlu ailesinin biricik kızı Şevval Yosmaoğlu ile, Kaya ailesinin evladı Furkan Kaya, dillere destan bir düğün töreniyle hayatlarını birleştirerek, evliliğe ilk adımlarını attılar.



Rüya gibi geçen düğün töreninde, damadın nikâh şahitliğini, Yardım Eli Derneği Diyarbakır Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Kaya, gelin hanımın nikâh şahitliğini ise teyzesi Nuray Kuzu yaparken, genç çiftin nikâhı Bağlar Belediyesi Evlendirme Müdürü Handan Taşkent kıydı.



Diyarbakır’ın yanı sıra, bölgemiz genelinde tanınmış sanat, siyaset, spor ve iş dünyasının tanınmış isimlerini bir araya getiren düğün törenine, oldukça kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.




Kamu kurum ve kuruluşların müdür ve yöneticileri, muhtelif siyasi partilere mensup yöneticiler, her iki ailenin dost ve akrabaları, damat ve gelinin arkadaşları, sevenleri, Bölgemizin kanaat önderlerinin yanı sıra, yerel ve ulusal basın yayın kuruluşlarının temsilcileri, kalabalık bir davetli topluluğu



ile, Diyarbakır’ın tanınmış simaları düğünde bir araya geldiler. Oldukça kalabalık bir davetli kitlesinin katıldığı ve adeta rüya gibi geçen düğün töreni, gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürerken, düğüne katılan misafirler, hayatlarını birleştiren genç çiftin bu anlamlı gününe tanıklık etmenin mutluluğunu yaşadılar.



DÜNÜRLER, ÖRNEK BİR EV SAHİPLİĞİ SERGİLEDİLER

Damadın babası işadamı Ziya Kaya ile gelinin babası Cengiz Yosmaoğlu, gece boyunca sergiledikleri misafirperverlikleriyle, örnek bir ev sahipliği sergilediler. Konuklarını kapıda karşılayan ve masalarına kadar eşlik eden damadın babası işadamı Ziya Kaya ve gelinin babası Cengiz Yosmaoğlu, gecenin sonunda yine konuklarını kapıya kadar eşlik ederek, geleneksel konukseverliğimizin en güzel örneklerini sergilediler.





Unutulmaz anlara sahne olan gece boyunca, düğün salonunda yer kalmazken, sahneye alkışlar ve dolar yağmuru altında çıkan genç çiftin mutlulukları ise, görülmeye değerdi.



DÜĞÜN BAHÇESİ, ADETA ÇİÇEK BAHÇESİNE DÖNDÜ

Gönderilen çelenk ve çiçeklerle düğün salonu adeta çiçek bahçesine dönerken, düğüne katılamayanlar ise, kutlama mesajı göndererek ve telgraf çekerek, hayatlarını birleştiren genç çifte, bir ömür boyu mutluluklar dilediler.



Müzik ekibi de, son derece başarılı bir performans sergiledi. Söyledikleri birbirinden güzel eserlerle konukları coşturan ve düğüne renk katan sanatçılara, konuklar da yerlerinden eşlik ederken, gelin ve damadın karşılıklı oynamaları, uzun süre alkışlandı



Sanatçıların seslendirdiği birbirinden güzel parçalarla, davetliler, adeta müziğe ve eğlenceye doydular. Davetliler de söylenen parçalara eşlik ederek, unutulmaz bir gece yaşadılar. Bu arada müzik ekibinin gelin ve damada havada uçuşan dolarları toplamakta adeta zorlandıkları gözlendi.




Keyifli saatlerin yaşandığı ve davetlilerin doyasıya eğlendiği düğün, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Havai fişekler ise, geceye ayrı bir renk kattı. Unutulmaz anlara sahne olan gece boyunca, sahneye alkışlar ve dolar yağmuru altında çıkan genç çiftin mutlulukları ise, görülmeye değerdi. Pasta kesme anında ise oldukça duygulu anlar yaşandı.



Gelin ve damat pastalarını kesip, birbirlerine ikram ederken, konuklar da uzun süre gelin ve damat ile hatıra fotoğrafı çektiler. Bu arada gelin ve damadın dansları ise, konuklar tarafından ayakta alkışlandı. Çok sayıda buket ve çelengin gönderildiği düğün salonu, adeta çiçek bahçesine dönüşürken,


gecenin sonunda oluşan takı kuyruğu ise, görülmeye değerdi. Unutulmaz anlara sahne olan gece boyunca, düğün salonunda yer kalmazken, sahneye alkışlar ve dolar yağmuru altında çıkan genç çiftin mutlulukları ise, görülmeye değerdi.



DÜNÜRLER, TEŞEKKÜR KONUŞMASI YAPTILAR

Rüya gibi geçen düğün sonrası, damadın babası Ziya Kaya, ve gelinin babası Cengiz Yosmaoğlu, davetlilere teşekkür ederek, duygularını şöyle dile getirdi:



‘Allah; razı olsun, bizleri böylesi anlamlı ve özel günümüzde kıymetli zamanlarını ayırarak, davetimize icabet eden tüm dost, akraba ve sevenlerimize çok teşekkür ederiz. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak mutluluğumuza ortak olan, kamu kurum ve kuruluşların yetkilileri,




STK başkanları ve yöneticileri, kanat önderleri, kıymetli siyasiler, Esnaf Birliklerimizin Temsilcileri, Dernek başkanlarımız, doktorlar ve sağlık sektörünün bileşenleri, işadamları, Diyarbakır dışından gelen konuklarımız, bütün akrabalarımız, dostlarımız ve sevdiklerimiz, kıymetli zamanlarını bize ayırarak davetimize icabet ettiğiniz için çok sağ olun.




Allah; hepinizden razı olsun. Darısı tüm çocuklarımızın başına, sağ olun, bizleri  mutlu ettiniz.

Rabbim; bütün gençlerimize böyle mutlu günler yaşamayı ve bir ömür boyunca mutlu ve sağlıklı bir hayatı nasip eylesin inşallah’.



HABER: YILMAZ ACU




ETİKET :  

Tümü