İYİ Parti Diyarbakır’da Ensarioğlu’yla şaha kalktı

İYİ Parti Diyarbakır İl Yönetim Kurulu bugün İl Başkanı Vejdin Ensarioğlu başkanlığında toplanarak İYİ Parti nin 2020 yılında yaptığı çalışmalar değerlendirildi.

18:48:27 | 2021-01-15

Genel Başkanlığı’nı Meral Akşener’in yaptığı İYİ Parti’nin Diyarbakır İl Başkanlığı harıl harıl çalışmaya devam ediyor. İYİ Parti Diyarbakır İl Başkanı Vejdin Ensarioğlu ve yönetimi durdurak bilmeden çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Teşkilat olarak 2020 yılında olağanüstü çalışmalar yaptıklarını belirten Başkan Ensarioğlu, 2020 yılı içerisinde yaptıkları üye kayıtlarıyla bir önceki yıla göre yüzde 137 bir başarı elde ettiklerini söyledi.



Teşkilat olarak Diyarbakır’da yaptıkları çalışmaların meyvelerini artık almaya başladıklarını da sözlerine ekleyen Başkan Ensarioğlu, “Genel Merkezimizin başlattığı üye kayıt seferberliği kapsamında Diyarbakır da 2020 yılında 3020 yeni üye kayıt edilmesiyle, Pandemi tedbirlerine uyularak geçirdiğimiz bir dönemde bile bir önceki yıla göre yüzde 137 artışla 5730 üye sayısına ulaştık. İYİ Parti de iller arasında ikinci olmakla büyük bir başarı gösterdik. Bu başarı Cesurlar hareketinin öncüsü olan başta Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in izlediği politika ve dik duruşunun verdiği güçle ve Partimizin Ortadoğu Politikaları Başkanı Sayın Salim Ensarioğlu'nun bize verdiği büyük desteğin ve tüm il teşkilatımın başarısıdır. 




Biz üye kayıt ederken kişinin İYİ Parti'ye istekli ve sevinçle kayıt edildiğini bilincinde olarak kaydoluyorlar. Binden fazla üyeyle en çok üyemizin olduğu Bağlar ilçemizdir, yani biz muhalefet partisiyiz ve kimseyi bazı vaatlerle üye kayıt etmedik. Demek ki insanlarımız  bizi umut olarak görüyor, toplumun her kesiminden insanlarımız partimize bir teveccüh gösteriyor. Biz gece gündüz demeden çalışmaya devam edip ve halkımıza umut olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.




ETİKET :  

Tümü