İZOL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ, GENİŞ KATILIMLI BİR TOPLANTI YAPTI

D.BAKIR- Kurulduğu günden bu yana, özellikle ekonomik durumu elverişli olmayan vatandaşlara yönelik yaptığı yardım çalışmalarıyla bilinen Diyarbakır İzol Yardımlaşma ve Dayanışma toplantısı, önceki gün, oldukça geniş bir katılımla yapıldı. Başkanlığını hayırsever iş adamlarından İrfan Akba’nın yaptığı dernek, iki dönemdir, bulaşıcı pandemi (KOVİD-19) dolayısıyla toplantılarına ara vermişti.

20:07:03 | 2021-11-06

Diyarbakır’ın tanınan ve sevilen simalarının buluştuğu toplantıda, iş insanları, Sivil Toplum Kuruluşlarının başkan ve yöneticileri, muhtelif meslek gruplarına bağlı yetkililer, dernek üyeleri ve davetliler katıldı.


Özergin İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Ergin, Erdemliler Hareketi Derneği Diyarbakır il Başkanı Atilla Kaymaz,  Kurucu Üyeleri ve kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı toplantıda, geleneksel hale getirilen çiğköfte ikramı, bu yıl da devam etti. Dernek Başkanı İrfan Akba, yaptığı çiğköfteyi, elleriyle konuklara ikram etti. Toplantı öncesi konuklarını kapıda karşılayan ve toplantı sonunda yine konuklarını kapıya kadar uğurlayan İrfan Akba ve Dernek Yöneticileri, örnek bir ev sahipliği sergilediler.


Açıklamalarda bulunan Özergin İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Ergin, şunları söyledi: ‘Üyesi olduğum ve bugüne kadar yaptığı örnek çalışmalarla takdir toplayan Derneğimizde, bir kez daha buluşmaktan dolayı mutluyum.
‘Mübarek bir kent olan Diyarbakır’da yaşamak, hepimiz için bir nimet ve gurur kaynağıdır. Müşterek hedefimiz, Diyarbakır’ımız için güzel ve kalıcı çalışmalar yapmaktır.


Diyarbakır'ın kalkınması için, hepimiz gayret göstermeli ve elimizi taşın altına koymalıyız. Yürekleri ısıtan hayır hasenat konulu çalışmalara imza atan Derneğimizi takdir ediyorum. Diyarbakır, Peygamberler, Sahabeler ve Evliyalar Kentidir, barış diyarıdır. Her zaman barışı, kardeşliği savunan, müspet çalışmaları ve duruşuyla, gönüllerde yer edinen derneğimiz yönetimi ve tüm üyelerini, bir kez daha tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Uzun süredir, akrabalarımızı,  yakınlarımızı görememiştik. Kısmet bugüneymiş.

Yüce Rabbim’den, bulunduğumuz güç koşulların sona erip, dünyayı etkisi altına alan bulaşıcı pandemi hastalığından bizleri kurtararak, huzurlu ve mutlu gönlere ulaşmamızı nasip eylemesini, niyaz ediyoruz’.



ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDİYORUZ

Diyarbakır İzol Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İrfan Akba ise, uzun süreden bu yana, pandemi dolayısıyla toplantı yapamadıklarını belirterek, şunları söyledi: ‘Dernek olarak, birlik ve beraberliği sağlamak, kaynaşma ve yardımlaşma duygularımızı geliştirmek hedefiyle çıktığımız bu kutlu yolculukta, çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Davetimize icabet edip gelen tüm konuklarımıza teşekkür ediyoruz.


‘Mekke Medine’den sonra 5. Haremi Şerif Unvanına sahip, Dinimiz İslam’ın Anadolu’ya Açılan İlk Kapısı’ Mukaddes Diyarbakır’da yaşamaktan, hepimiz için onur ve mutluluk duymaktayız.


Dernek olarak hem üyelerimiz hem de Diyarbakır halkımız için, çok yönlü çalışmalar yapıyor, sık sık kurum ve kuruluşlara ziyaretler gerçekleştirip, onların fikir ve önerilerinden faydalanıyoruz. Özergin İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Ergin bey de, derneğimizin kurucu üyesidir ve bugün de bizlerle birlikteler. Kendisi her zaman derneğimize destek olmuş ve olmaya da devam etmektedir. Diyarbakır ilimize katkıda bulunmak isteyen herkese kapılarımız açıktır.



Öte yandan, geniş katılımlı toplantıda, sosyal mesafe, hijyen ve temizlik kurallarına gerekli özen gösterilirken, toplantıya gelen konukların girişte ateş ölçerlerle ateşi ölçüldü. Masalara, el antiseptiği ve kolonya bırakılarak, konukların istifadesine sunuldu.

ÖZEL HABER:YILMAZ ACU




ETİKET :  

Tümü