Jewellery Show Diyarbakır Fuarı Elif Gold katkılarıyla düzenlenecek

21:16:36 | 2021-09-15

Dünyanın en büyük beş mücevher fuarı arasında yer alan Jewelry Show Diyarbakır, 17-18-19 Eylül 2021 tarihleri arasında Diyarbakır Fuar Merkezi'nde organize edilecek.

Sektörün önemli firma ve markalarını alıcılar ile buluşturarak, mücevher sektörünün gelişmesine ve büyümesine katkı sağlayan Diyarbakır Jewellery Show, yeni iş fırsatları ve bilgi paylaşımı açısından en uygun platformu sağlıyor. Diyarbakır Jewellery Show Diyarbakır başta olmak üzere bölge illerine altın takı kategorisinde zengin bir ürün portföyü sunan Elif Gold katkılarıyla düzenleneceği duyuruldu.

Her zaman üretim kalitesi ve birikimini ihracata yönlendirmeyi hedefleyen Elif Gold, tüm müşterilerini 17-18-19 Eylül 2021 tarihinde Diyarbakır Fuar Alanında düzenlenecek Jewellery Show Diyarbakır Fuarına davet etti. Altın, pırlanta, elmas ve malzemelerin tanıtılacağı fuara tüm müşterileri ve Diyarbakır halkını beklediklerini belirten Elif Gold Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Utangaç, “Dünyanın en büyük mücevherat fuarlarından biri olan Jewellery Show Mücevherat Fuarı 17-18-19 Eylül 2021 tarihleri arasında Diyarbakır’da gerçekleşecek. Bizlerde Elif Gold ailesi olarak fuara katkı sunduk. Tüm müşterilerimiz ve Diyarbakır halkımızı bu tarihlerde fuarımıza bekliyoruz. Fuarda altın, pırlanta, elmas ve malzemeler tanıtılacak. Bu fuarın güzel ve ihtişamlı geçeceğine inanıyorum. Böylece, Diyarbakır, sadece medeniyetlere beşiklik ettiği kadim kültürüyle değil, fuarlar kenti potansiyeliyle dikkat çekecek. Tüm meslektaşlarımın bu fuara katılmalarını ve bizi ziyaret etmelerini bekliyoruz” dedi.

Elif Gold olarak 1994 yılında kuyumculuk sektörüne başladıklarını belirten Utangaç,  “1994 yılından beri kuyumculuk sektöründeyim. Özellikle bölgemizde ürün tedarik etme konusundaki sıkıntılardan dolayı meslektaşlarımız sıkıntı yaşamasın diye üretime geçtik. Geliştirdiğimiz ürün ve koleksiyonlarla kısa süre içerisinde kalite konusunda iyi bir noktaya ulaştık.  Buradan Gaziantep’e gidip ürün almasınlar diye ilk sloganımız; ‘Urfa yolunu kapatıyoruz.’ şeklinde oldu. Ürünleri Diyarbakır’da yapıp yolları kapatmanın mutluluğunu yaşıyoruz. "




ETİKET :  

Tümü