Kabar’dan Dünya Engelliler Haftası Açıklaması

D.BAKIR- Haska Ltd .Şti .Akar Home Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Adil Kabar,10- 16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası’ dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

13:36:51 | 2022-05-15

Adil Kabar, ‘Evvela şunu belirtmek isterim ki, engelli kardeşlerimizi belirli günlerde değil, yılın 365 günü hatırlayalım.


Azim ve sabırla, zaten bütün engellerin üstesinden gelen engelli kardeşlerimiz, onlara acımamızı değil, sadece sevgi ve samimiyet istiyorlar. Esasen, bu da toplumu oluşturan bütün bireyler olarak, hepimizin karşımızdakine karşı birincil derecede hassasiyet göstermesi gereken, hayati derecede bir konu bence.


Böylelikle onların sevgi dolu kalplerine girebilir, gözlerinin ışıldamalarına vesile olabiliriz. Unutmayalım ki, engeller, hayatı paylaşmamıza engel olamazlar.
Bu vesileyle bütün engelli kardeşlerimizin bu anlamlı gününü kutluyor, onların sorunlarına karşı belirli günlerde değil, yılın tamamında duyarlılık ve hassasiyet gösterilerek, çözüm odaklı projelerin en kısa zamanda hayata geçirilmesi temennisiyle, saygı ve sevgilerimi sunuyorum’.




ETİKET :  

Tümü