KADAYIFÇI SITKI USTA’YA ‘TATLI ZİYARET’

Yarım yüzyıla yakındır, hünerli elleriyle, sevgisini de katarak hazırladığı birbirinden leziz ürünlerini, ülkemiz ve dünyanın muhtelif ülkelerine kadar gönderen Kadayıfçı Sıtkı Ustaya, bugün sürpriz bir ziyaret gerçekleştirildi.

08:10:48 | 2020-02-22

Kadayıfçı Sıtkı Altunbay’ın, Diyarbakır Merkez Yenişehir İlçesinde bulunan şubesini bugün, özel konuklar ziyaret etti. Kendisi Ankara Çukurambar’da bulunan şubesinde, oldukça geniş bir yelpazede hizmetlerini sürdüren Sıtkı Ustanın oğlu İbrahim Altunbay, her zaman olduğu gibi, konuklarını kapıda karşılayıp, en iyi şekilde ağırladıktan ve enfes tatlardan oluşan ürünlerinden tattırdıktan sonra, yine kapıya kadar uğurladı.


 
YARIM ASIRDIR SÜREN LEZZET YOLCULUĞU

 Tatlı deyince ilk akla gelen, Ankara ve Diyarbakır'da senelerdir kesintisiz hizmet sunan, 1968 yılından bugüne, damak tadına hitap eden, hep daha güzeli hedefleyerek, yarım Asırdır sağlıklı ve doğal lezzetler sunmakta olduklarını belirten İbrahim Altunbay, şunları söyledi: ‘Kamu Denetçiliği Kurumu (KDK) Baş Denetçisi Şeref Malkoç, Diyarbakır Başsavcısı Ahmet Yavuz, Adalet ve Kalkınma partisi (Ak parti) MYK Üyesi Alaattin Parlak, MÜSİAD Eski Başkanı İsmail Özşanlı, Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB) Başkan Vekili Şeyhmus Ayhan ve beraberindeki heyeti ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk.




 Yaptıkları ziyaret ve tatlı sohbetlerinden dolayı Sıtkı Usta ailesi olarak kendilerine teşekkür ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyoruz’. Kamu Denetçiliği Kurumu (KDK) Baş Denetçisi Şeref Malkoç ise, Sıtkı Ustanın sektörün marka ismi haline geldiğini ve Diyarbakır ve Ankara’da bütün şubeleriyle, senelerdir kaliteli, temiz ve bir o kadar da lezzetli ürünleriyle, damakları tatlandırdığını belirten Malkoç, ‘Sıtkı Ustanın ve emeği geçen herkesin eline sağlık.


Hem ürünlerin tadı, hem personelin güler yüzlü ve nazik oluşu, gurur verici. Ayrıca, istihdama katkı sağladığı gibi, ekonomiye de katma değer katıyor. Kendisi ve bütün ekibini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz’ şeklinde memnuniyetlerini dile getirdi.



ÖZEL HABER:YILMAZ ACU




ETİKET :  

Tümü