KADAYIFÇI SITKI USTA YENİ DÖNEME HAZIR

1968 yılından bugüne hizmet sunan, hep daha güzeli hedefleyerek, yarım Asırdır sağlıklı ve doğal lezzetler sunan Meşhur Kadayıfçı Sıtkı Altunbay, 1 Haziran itibarıyla başlayacak olan yeni dönem için hazırlıklarını tamamladı.

17:08:27 | 2020-06-02

Dünyayı etkisi altına alan, yüzbinlerce insanın hayatını kaybettiği, milyonlarca insanın ise yoğun bakım ünitelerinde tedavi gördüğü bulaşıcı pandemi (KOVİD 19) dolayısıyla, tüm dünyada olduğu gibi, ülkemizde de bir dizi önlemler alınmıştı.
Yaklaşık iki aydan bu yana uygulanan sokağa çıkma yasakları ile beraber, şehirler arası seyahat yolculuğunun zorunlu haller dışında iptal edildiği, okullarda eğitime ara verildiği, kreşler, kuaför salonları, restoranlar, kafeler, kahvehaneler ve spor salonlarının kapatıldığı ülkemizde, 1 Haziran tarihi itibarıyla, kademeli olarak normalleşme süreci başlayacak. Bu süreç zarfında, çalışmalarını ‘Alo Paket’ servisiyle, tadına doyum olmayan ürünlerini müşterilerinin evlerine ulaştırmak suretiyle çalışmalarına devam eden Kadayıfçı Sıtkı Usta ve ekibi, yeni süreç öncesi tüm hazırlıklarını tamamladı.



Açıklamalarda bulunan Kadayıfçı Sıtkı Altunbay, şunları söyledi: ‘Bilindiği üzere, dünyayı etkisi altına alan koronavirüs dolayısıyla, ‘Evlere Servis’ hizmeti yaparak, lezzeti hanelere taşıdık. ‘Alo Paket’ servisiyle tatlılarımızı, vatandaşlarımızın evlerine ulaştırarak, olası bir risk ihtimalini engellemiş olduk’.
Diyarbakır’da Yenişehir Ofis semtinde iki, Çamlıca’da bir, Kayapınar Diclekent’te iki ve yeni Havaalanı yolunda bir olmak üzere, toplam 6 şubesi ve Ankara Çukurambar’da ki şubesiyle, senelerdir hizmet sunan Kadayıfçı Sıtkı Usta, koronavirüs nedeniyle, evlerinden çıkamayan müşterilerinin herhangi bir tehlikeye maruz kalmalarını önlemek için, son derece hijyenik ortamda hazırladıkları tatlıları, adrese teslim yaparak, hizmetlerimize bu şekilde devam ettiklerini belirterek, şöyle devam etti:


‘Gerek telefon ve gerekse online verilen siparişleri, özel tasarımlı kutularımızda, hijyenik ve dezenfekte edilmiş mutfağımızda hazırlayarak, vatandaşlarımıza ulaştırdık. Yeni dönemde yine sipariş vermek isteyen vatandaşlarımız, Ankara’da 0312 221 22 21, Diyarbakır’da ise, 0412 236 21 21 numaralı telefonlardan veya ‘www.sitkiusta.com.tr’ web adresimizden, online olarak verebilirler’.



YENİ SÜREÇTE, TÜM KURALLARA UYULACAK

1 Haziran tarihi itibariyle, yeni dönemde, bulaşıcı pandemiye karşı tüm Sağlık tedbirlerini alarak, çalışmalarımıza bu şekilde devam edeceğiz. İşletmemizde, sosyal mesafe, temizlik ve hijyen kurallarına azami ölçüde riayet edeceğiz. Süreç boyunca da, her gün tüm işletmelerinde temizlik, hijyen ve dezenfektan çalışmaları yaparak, bu yönüyle de örnek teşkil eden Kadayıfçı Sıtkı Usta, 1 Haziran itibarıyla, her sabah personellerini işe başlamadan önce, uyulması gereken tüm kuralları uygulayacak.

Sağlık Bakanlığı’nın açıkladığı mutfak çalışanlarından, garsonlara kadar her kademede uyulacak kuralların yanı sıra, masa ve oturma düzenine dair tüm düzenlemeler için gerekli hazırlıkların yapıldığını belirten Kadayıfçı Sıtkı Usta, 'Yeni Normal Dönem’de, neler yapılacağını şöyle sıraladı: ‘Hem kendi çalışanlarımız ve hem de ailemizin birer parçası olarak gördüğümüz müşterilerimizin can sağlığı açısından, Sağlık Bakanlığımızca belirtilen gerekli tüm çalışmaları yapmak için hazırlıklarımızı tamamladık.

MASKE, MESAFE VE TEMİZLİK ‘OLMAZSA OLMAZLARIMIZDAN’

‘Misafirlerimize, tesislerimize girişte temassız ateş ölçümü uygulanacak. 380C'den yüksek ateş ölçümlerinde, misafir işletmeye alınmayarak, tıbbi maske ile sağlık kuruluşuna başvurması sağlanacak.
Tesislerimizin girişlerinde el antiseptiği olacak ve misafirlerimiz, ellerini antiseptikle temizledikten sonra giriş yapacaklar. Maskesiz olanlar içeri alınmayacak. Misafirin yanında yoksa verilmek üzere bulundurduğumuz maske verilecek. Servis yapılan masalar arası mesafe, her yönden 1,5 metre olacak şekilde düzenlendi. Her masada el antiseptiği veya kolonya olacak. Mümkün olduğunca, temassız ödeme alınacak, temaslı post cihazı kullanılması halinde, her kullanımdan sonra cihazın silinerek temizlik ve dezenfeksiyonu yapılacak.




PERSONELİN DE ATEŞİ ÖLÇÜLECEK


Tüm işletmelerimizde çalışan arkadaşlarımızın düzenli sağlık kontrolü yapılacak. Ayrıcı, personellerimize COVID-19 konusunda ve hijyen ile ilgili gerekli bilgi ve Eğitim sağladık. Çalışanlarımız işletmeye girişlerinde temassız ateş ölçümü yapılacak.

Yine bu kapsamda, çalışanlarımızın soyunma-duş ve ortak yemek yeme, dinlenme alanları sosyal mesafe koşullarına uygun olarak düzenlendi. İşletmemize hammadde tedariki veya başka sebeplerle örneğin, cihazlarımızın periyodik bakım, onarım ve tamiri için gelen teknik servis çalışanlarıyla, ziyaretçi olarak gelenlere de aynı kurallar uygulanacak’.


SAĞLIK ÇALIŞANLARINA İLK DESTEK SITKI USTADAN GELMİŞTİ
Öte yandan Kadayıfçı Sıtkı Usta ailesi, korona virüs ile, cansiperane bir mücadele örneği sergileyen sağlık çalışanlarına jestler yapıp muhtelif defalar tatlı ve çiğköfte ikramlarında bulunmuştu.


 




ETİKET :  

Tümü