KALECİ AHMET’İN HEDEFİ GALATASARAY’DA OYNAMAK

KALECİ AHMET’İN HEDEFİ GALATASARAY’DA OYNAMAK

11:25:57 | 2022-04-22

Diyarbakır Süper Amatör Ligi takımlarından Diyarbakır 639Spor’da kaleci olarak forma giyen başarılı futbolcu Ahmet Kurt’un hedefi renklerine gönül verdiği Galatasaray’da forma giymek.

Diyarbakır’da Süper Amatör Lig'de formasını giydiği Diyarbakır639Spor takımındaki kurtarışlarıyla dikkat çeken Kaleci Ahmet Kurt, gönül verdiği Galatasaray’da kaleci olarak görev almak istiyor.

Süper Amatör Futbol Ligi'nde gösterdiği başarılı performans ile göz dolduran Diyarbakır 639Spor’un bu sezon başarılı performanslarıyla dikkat çeken futbolcuları adeta profesyonel liglerde oynayacak düzeyde. Sarı Yeşilli takımın kalesini koruyan başarılı kaleci Ahmet Kurt’ta diğer takım arkadaşları gibi profesyonel liglerde mücadele etmenin hesabını yapıyor.

Hedefinin çocukluğundan beri tuttuğu takım olan Galatasaray’da kale bekçiliği yapmak olduğunu dile getiren başarılı 2004 doğumlu olan kaleci Ahmet Kurt, “Küçük yaşlarda kendi aramızda futbol oynarken oyunda çok iyi olmadığım için kaleye geçiyordum. Kalede kendimi daha iyi hissedip daha çok keyif alıyordum. Kalede iyi oynadıkça kaleciliği daha çok sevip kaleci oldum. Hedefim önce profesyonel üst liglerde forma giymek ardından renklerine gönül verdiği çocukluğundan beri tuttuğum Galatasaray’da kaleci olmak. İnşallah bu hayalim gerçekleşir. Ailem bana her zaman destek oldu. Futbol konusunda çok destek oldular. Ailelerin çocuklarına destek olmaları gerektiğini düşünüyorum. Çocukları neyi seviyorsa, neye yeteneği varsa çocuklarını ona göre yönlendirmeliler” diye konuştu.




ETİKET :  

Tümü