KARAKUŞ: ‘MUTLUYUZ, GURURLUYUZ’

D.BAKIR- Karakuş Group Yönetim Kurulu Başkanı, Şeyhmus Karakuş, ’24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

21:31:49 | 2020-11-24

Yazılı bir açıklama yaparak, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en içten dilekleriyle kutladığını belirten, Şeyhmus Karakuş, duygu yüklü ifadelere yer verdi. Şeyhmus Karakuş, mesajında şu görüşlere yer verdi: ‘Öğretmenlerimiz, sevginin gücü ile hayalleri hedeflere, hedefleri gerçeğe dönüştüren, gencecik dimağlara şekil veren sanatkârlardır. Bu doğrultuda, bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutluyor, başta şehit öğretmenlerimiz olmak üzere ebediyete irtihal etmiş bütün öğretmenlerimize, Cenab-ı Allah’tan rahmet ve merhamet niyaz ediyorum.
 
Bugün aynı zamanda Cumhuriyet’imizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e “Başöğretmenlik” ünvanının verildiği günün yıldönümüdür. Onun “Millî eğitimde süratle yüksek bir seviyeye çıkacak olan bir milletin hayat mücadelesinde maddi ve manevi bütün kudretlerinin artacağı muhakkaktır” sözlerinin muhatabı olarak, Aziz Milletimizin ferdi olarak güçlü Türkiye'mizin eğitim, kültür, sanat, spor, teknoloji ve insanlık değerleri ile teçhiz edilmiş kahraman evlatlarımızın sadece Ülkemizde değil, dünyanın dört bir yanındaki başarı öyküleri bizlere en büyük gurur ve onur kaynağıdır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ifadeleri ile “Zengin bir medeniyet birikimini temsil eden, genç ve dinamik bir nüfusa sahip, geleceğe dair iddiaları olan Ülkemizin hedeflerine ulaşması, nesillerini kaliteli bir eğitim öğretim sistemi ile buluşturmasına bağlıdır” gerçeğini göz ardı etmemeliyiz.
 
Bu gerçekten hareketle, Devletimiz bugün en büyük yatırımı okullarımıza, eğitim-öğretim hizmetlerine; diğer bir deyiş ile göz bebeğimiz çocuklarımıza yapmaktadır. Dolayısıyla öğretmenlik mesleği her zaman milletimize hizmet etmenin en güzel yollarından biri olmuştur. Bu duygu ve düşüncelerle bütün meslektaşlarımızın, öğretmenler gününü tebrik ediyor, öğrencileri ve sevdikleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum. 24 Kasım Öğretmenler Günümüz Kutlu Olsun’.
 
 




ETİKET :  

Tümü