KARAKUŞ:TÜM İSLAM ÂLEMİ’NİN BAYRAMI KUTLU OLSUN

D.BAKIR- İş Adamı Şeyhmus Karakuş, Mübarek Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, ülkemiz ve tüm İslam Alemi’nin Bayramı’nı kutladı.

15:21:49 | 2018-06-15

 

Mesajında, ‘Dostlukların, kardeşliğin ve bütün güzelliklerin harman olduğu, manevi bir hazine değeri taşıyan bir Bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını’ belirten Karakuş, duygularını şöyle dile getirdi:

‘Evvela, bütün halkımıza ve Ümmet-i Muhammed’in bayramını en halisane duygularımla kutluyor ve hayırlı bayramlar diliyorum.

Adaletin terazisi, Varlığın Yegâne Yaratıcısı, Merhamet Makamının Tek Sahibi, Yüce Rabbimiz’e, bu müstesna günlerde bol bol dualar ederek, hayır dileklerimizi ulaştıralım.

Sema kapılarının açık olduğu böylesi ulvi günlerde, saf bir kalp ile, heybemizdeki dua tohumlarıyla, Rabbimiz’e yönelelim.

Bu müstesna günlerde, hepimizin yürekleri sevinç dolsun, umutlarımız gerçek olsun. Acılar unutulsun, dualarımız kabul ve bayramımız mübarek olsun. En ışıltılı bakışların gözlerimizde, en tatlı sözlerin kulaklarımızda, tüm mutlulukların kalbimizde ve manevi sevgilerin gönlümüzde yaşaması dileğiyle, bu tarifi imkânsız güzellikleri sinesinde barındıran Ramazan Bayramı’nı en iyi şekilde değerlendirelim.

Bu Mukaddes Bayram günlerinde bolca namaz kılıp, istiğfar ederek, ellerimizi semaya kaldıralım ve Yüce Rabbimiz’e dualar edelim.

Yüce Rabbimiz; bizleri bu mukaddes zaman dilimine kavuşturarak, bir kez daha onurlandırmaktadır. Ramazan Bayramı’nın rahmet, bereket ve mahiyetini anlatmaya kelimeler kifayet etmez.

Bu duygu ve düşüncelerle bütün vatandaşlarımızın ve İslam Alemi’nin mübarek Ramazan Bayramı’nı en halisane duygularımla kutlar, bu müstesna gecenin tüm insanlık sağlık, mutluluk ve huzur günleri beraberinde getirmesini Yüce Rabbim’den niyaz ederim’.

 




ETİKET :   İş Adamı Şeyhmus Karakuş Mübarek Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda ülkemiz ve tüm İslam Alemi’nin Bayramı’nı kutladı.

Tümü