Karamehmetoğlu’ndan Mübarek Berat Kandili Mesajı

D.BAKIR/ Ak Parti Çermik Belediye Başkan Adayı Şeyhmus Karamehmetoğlu, bu akşam kutlayacağımız Mübarek Berat Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

17:25:46 | 2024-02-24

Şeyhmus Karamehmetoğlu, mesajında duygularını şöyle dile getirdi:


‘Cenâbı Allah; mekânlar içinde mukaddes mekânlar, zamanlar içinde mukaddes zamanlar yaratmıştır. Ramazan ayının habercisi olan Berat Kandili de, bu önemli zamanlardan biridir.
Kutlu Dinimiz İslam’da, özel bir yeri olan bu mübarek zamanların ihyası, Yücelerin En Yücesi Rabb'imize karşı kulluk vazifelerimizi yapıp, yapmadığımız hususunda kendimizi muhasebeye çekme fırsatı ve görevlerimizi yeniden hatırlatma imkânı bulmamız noktasında büyük bir öneme haizdir.


Her tomurcuk yeni bir gülün, her gül ise yeni bir baharın habercisi olduğu gibi, kuşkusuz böylesi mübarek kandil geceleri de yeni rahmetlerin habercisidir. Bu vesileyle rahmet ve mağfiret dolu olan, bu kutlu zamanları en iyi şekilde değerlendirmek, hepimiz için elzemdir.


Rahmetin sağanak sağanak yağdığı böylesi anlamlı bir gecede, kâinata düşen damlaların bizleri sırılsıklam etmesi hepimizin ortak dileği ve niyazıdır. Ellerimizin dualara uzandığı, sinelerimizin dostluklara açılarak, gözlerimizin huzur ve esenlik aradığı bu mübarek zaman dilimlerinde, bütün dualarınızın kabul olması dileğiyle, kadirşinas halkımız ve tüm İslam Âleminin mübarek Berat Kandili’ni en içten dileklerimle kutluyorum.


Bu duygu ve düşüncelerle, kutlu kandil gecesinin, başta aziz vatanımız olmak üzere bütün insanlık âleminin içinde bulunduğu zorlu koşullar ve bulaşıcı salgın hastalıklar ve savaşların nihayete ermesine vesile olmasını diliyorum. Aramızdaki gönül bağlarını kuvvetlendirip, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesini, Yüce Allah’tan niyaz ediyor, bütün vatandaşlarımıza sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler diliyorum’.




ETİKET :   Ak Parti Çermik Belediye Başkan Adayı Şeyhmus Karamehmetoğlu

Tümü