KAVAL: HOŞ GELDİN, ŞEREFLER GETİRDİN

D.BAKIR- Buzdolabı Tamircileri Tüpgaz Esnaf Sanatkârlar Oda Başkanı Şeyhmus Kaval, bu akşam idrak edeceğimiz Mübarek Mevlid Kandili dolayısıyla, bir kutlama mesajı yayınladı.

15:34:57 | 2023-09-26

‘Aziz Diyarbakırlı kardeşlerim ve tüm İslam Alemi’nin Mübarek Mevlid Kandil’ini kutluyorum’ diyen Buzdolabı Tamircileri Tüpgaz Esnaf Sanatkârlar Oda Başkanı Şeyhmus Kaval, açıklamasında duygularını şöyle dile getirdi: ‘Âlemlere Rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V), kainatı şereflendirdiği gece olan Mevlid Kandili’ne, bir kez daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu gece Yüce Rabbimiz’in huzuru azamı’na varalım huşu içinde ve umutlarımızla. Hep beraber ‘aminlerimiz’ olsun, dualarımızda. ‘Rabbim. Sen affedicisin, affetmeyi de Seven’sin.

 

Sen; bizleri bu mübarek Veladet kandili hatırına affı mağfiret eyle’ diyerek, dualarımızla başladık. Açtık ellerimizi semaya. Rahman ve Rahim Olan Cenab-ı Allah’ın huzuru azamına kavuştuk. Umutlarımızı tazeledik, kalplerimizi İman Aşkıyla doldurduk. Bizlere bu mutlulukları ve lütufları nasip buyuran, Cenab-ı Allah’a ne kadar şükürler etsek azdır. Böylesi Kudsi kandiller, kendi semamıza, yani kalbimize ve iç dünyamıza bir yolculuk yapmamıza, arınmamıza, âlem-i İslam’ın ve bütün insanlığın yüksek değerlerline kavuşmamıza vesile olsun.

 

Sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V.), örnek hayatını, başarılarla dolu şanlı davasını hücrelerimize kadar özümsemek, anlayabilmek ve bizden sonraki nesillere anlatabilmek, kuşku yok ki, mutlulukların en büyüğüdür. Rahmet ve mağfiret dolu bir Mevlid Kandili’nde daha buluştuk. Bu duygu ve düşüncelerle Ümmet-i Muhammed’in ve bütün insanlık aleminin Mübarek Mevlid Kandili’ni en halisane duygularımla kutluyor, Yüce Rabbimiz’den bir ömür boyu sağlık, mutluluk ve esenlikler niyaz ediyoruz’.




ETİKET :  

Tümü