KAYA’DAN MÜBAREK KANDİL MESAJI

MERSİN- Kayacars Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Kaya, Mübarek Mevlid Kandili dolayısıyla, bir kutlama mesajı yayınladı.

20:37:47 | 2020-10-28

Coşkun Kaya, mesajında, Mevlid Kandili’nin öneminin kelimelerle anlatılamayacak kadar önemli olduğuna vurgu yaparak, duygularını şöyle dile getirdi: ‘Yüce Rabbimiz’e; bizleri böylesi kutsi bir geceye daha kavuşturduğu için, ne kadar şükürler etsek azdır. Âlemlere rahmet olan gönderilen, gül yüzlü Sevgili Peygamberimiz, bu gece kâinatı şereflendirdi. Bu geceyi en güzel şekilde değerlendirerek, Kur’an-ı Kerim okuyalım, okuyanları huşu içinde dinleyelim, uygun mekânlarda Kur’an’i ziyafetleri verelim.

 

Şefkat peygamberi Hazreti Muhammed’e (S.A.V.) salâvatlar ve selâmlar getirelim, şefaatine nail olabilmeyi, Yüceler Yücesi Rabbimiz’den niyaz edelim ve dileyelim. Cenab-ı Allah’a tefekkürde bulunarak ‘Ben kimim, nereden geldim, nereye gidiyorum. Allah’ın bizlere buyurduğu emirleri nelerdir’ gibi son derece hayati konular başta olmak üzere bütün meselelerde derin düşüncelere girelim, istişarelerde bulunup, tefekkür edelim. Dualarımızla, secdelerimizle, Zikir ve tesbihatlarımızla, kandilimizi olabildiğince değerlendirip Cenab-ı Hakk’a niyazlarda bulunalım.

 

Yoksul, kimsesiz, öksüz, yetim, hasta, engelli ve yaşlılarımızı ziyaret edip, sevgi, şefkat, hürmet, hediye ve sadakalarla mutlu edelim. Vefat etmiş yakınlarımızın, dostlarımızın ve büyüklerimizin kabirlerini ziyaret edelim. Bu duygu ve düşüncelerle başta ülkemiz ve İslam Alemi olmak üzere, bütün dünya insanlarının mübarek Veladet Kandili’ni en halisane duygularımla kutluyorum. Yüce Rabbim’e, dualar, tesbihatlar ve zikirlerde buluşmak dileğiyle, sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum’.




ETİKET :  

Tümü