KAYMAZ: ‘BÜTÜN DİYARBAKIR HALKI SAHADA YERİNİ ALACAK’

KAYMAZ: ‘BÜTÜN DİYARBAKIR HALKI SAHADA YERİNİ ALACAK’

01:38:37 | 2018-06-03

 

D.BAKIR- Adalet ve Kalkınma partisi (Ak parti) Diyarbakır Milletvekili Aday Adaylarından Atilla Kaymaz, bugün  yapılacak olan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı Mitingi, sabırsızlıkla beklediklerini belirtti.

Açıklamalarda bulunan Atilla Kaymaz, bu saat 16.30’da başlayacak olan Mitinge, bütün Diyarbakır halkının davetli olduğunu belirtti.

Adalet ve Kalkınma partisi (Ak parti) Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı ve aynı zamanda Erdemliler Hareketi Derneği Diyarbakır İl başkanı Atilla Kaymaz, şunları söyledi:

‘Cenab-ı Allah’ın izniyle, bugün  saat 16.30’da hepimiz İstasyon Meydanında buluşacağız. Bu büyük buluşmada, bir kez daha kardeşliğimiz, birliğimiz ve beraberliğimizin, karanlık yüzlü, kirli emelleri olan bir takım kimseler tarafından bozulamayacağını bütün dünyaya haykıracağız.

‘SAYIN LİDERİMİZİ BAĞRIMIZA BASACAĞIZ’

Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan, böylesine anlamlı bir dönemde bir kez daha Diyarbakır'a teşrif ederek, aslında son derece olumlu bir mesaj vermektedir.

Sayın Cumhurbaşkanımız’ın bu ziyareti, en üst perdeden, bin yıllık kardeşliğimizi, bütünlüğümüzü ve dirliğimizi bozmak isteyenlere verilecek en anlamlı bir cevaptır diye düşünüyorum.

Elbette ki siyaset gündemi sıcak ve bir hayli yoğun. Ama gündelik politik hesaplarla uğraşan ve ülkemizin ufkunu açacak mega projelerin hayata geçirilmesini istemeyenlere, kesinlikle engel olmalıyız.

Ak parti Diyarbakır Milletvekili Aday listesiyle ilgili yeterince yorum ve değerlendirme yapıldı. Doğal olarak bütün vatandaşlarımız, demokratik bir zeminde görüşlerini paylaştı.

Aday Adaylığım süresince son derece faydalı fikir alış verişleri yaptık. Toplumun bir ucundan diğer ucuna dokunarak, herkesin sorunlarıyla hem hal olmaya çalıştık.

Artık bundan sonra yapmamız gereken en önemli iş, Sayın liderimiz ve bu kutlu davanın etrafında kenetlenerek, bütün birikimlerimizle ülkemizin âli çıkarları için mücadele etmektir.

Gün, bir olma, birlik olma, kenetlenme günüdür. Bugün Diyarbakır halkı olarak İstasyon Meydanında buluşalım ve bir kez daha toplumun bütün renklerinin, söz konusu çocuklarımızın geleceği olunca, nasıl yekvücut olabileceğimizi bütün dünyaya gösterelim. Daha önce nasıl ki Sayın liderimizi her ziyaretinde bağrımıza bastık. 

Aynı coşkuyla, heyecanla ve yüz binlerce vatan sevdalısı olarak, yarın saat 16.30’da İstasyon Meydanı’na akalım. Böylelikle mazlum ve masum Filistin’e de, Muhammed’i bir selam yollayalım.

Bu duygu ve düşüncelerle, bütün güzelliklere layık olan saygıdeğer halkımızı en kalbi duygularımla selamlıyor, Cenab-ı Rabbim’den, ülkemize ve bütün İslam Alemi’ne, sağlık, mutluluk ve esenlikler nasip buyurmasını niyaz ediyorum’

 

 




ETİKET :   Adalet ve Kalkınma partisi (Ak parti) Diyarbakır Milletvekili Aday Adaylarından Atilla Kaymaz bugün yapılacak olan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı Mitingi sabırsızlıkla beklediklerini belirtti.

Tümü