LİVSUİT OTELİ GENEL MÜDÜRÜ FERMAN ZAMAN’DAN 1 MAYIS KUTLAMASI

09:07:30 | 2021-05-01

D.BAKIR- Liv Suit Oteli Genel Müdürü Ferman Zaman, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yazılı bir açıklama yaparak, bütün dünya Emekçilerinin Bayramını kutladı.

Açıklamasında, ‘Emek, emektarın, alın terinin, dayanışma ve yardımlaşmanın günü olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü daha, coşkuyla ve heyecanla kutluyoruz’ diyen Ferman Zaman, duygularını şöyle dile getirdi:

‘Çok ağır koşullarda çalışan, ailesi ve çocuklarının maişetini temin etmek için alın teri ve emeğiyle emeğini kazanan Emekçilerimizi ne kadar övsek azdır diye düşünüyorum.

Dünya tarihi boyunca, bütün insanlar, öğrenmek, üretmek, okumak, araştırmak, hayatını kazanmak, geçimini temin etmek, toplumda bir üretim yaparak, mal ve hizmet üretimi için emek ve gayret sarf eder..

Emek, insan için kutsaldır, en önemli sermayedir. Ürettiğidir, gururudur, varlığını ortaya koyabilme gücü ve saygı görmesinde bir vesiledir. Biz, "İşçinin hakkını alın teri kurumadan vermenin" toplumda emeğe saygıyı böyle bir hassasiyetle korumanın en güzel hassasiyetlerimizden biri olduğunu ifade eden bir medeniyetin temsilcileriyiz. Aynı zamanda insan için kutsal sayılan emeğin etrafında bütün insanlığa örnek bir dayanışma kültürünü yüzyıllardır yaşatan büyük bir medeniyetin de mirasçılarıyız.

Evet, bugün bütün dünya insanları olarak, zorlu bir süreç ve badirelerden geçmekteyiz. Bulaşıcı salgın hastalık dolayısıyla, insanlık alemi, son derece zorlu bir süreç yaşamakta.

İçinde bulunduğumuz güç ve zorlu koşulların ve bulaşıcı hastalık tehlikesinin sona ererek, tekrar huzurlu ve sağlıklı günlere kavuşabilmeyi, Yüce Rabbim’den niyaz ediyor, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum’.




ETİKET :  

Tümü