MAĞAÇ:BU GECE, SON DERECE MÜSTESNA BİR GECE

D.BAKIR/İşadamı Mehmet Sadık Mağaç, Mübarek Kadir Gecesi dolayısıyla, bir kutlama mesajı yayınladı.

17:52:11 | 2023-04-16

Bir kez daha Kadir Gecesi’ne kavuşmanın onurunu yaşadıklarını belirten İşadamı Mehmet Sadık Mağaç, mesajında duygularını şöyle dile getirdi: ‘Af ve mağfiret olanaklarını zirveye taşıyan, yardımlaşma, dayanışma ve kardeşlik duygularının yoğun bir şekilde yaşandığı, 11 Ayın Sultanı Ramazanı Şerif’in sonuna yaklaşmış bulunmaktayız.


Yüce Rabbimiz’in ‘Bin Aydan Daha Hayırlı Olduğunu’ Buyurduğu, Mukaddes Kadir Gecesi'ni idrak edecek olmak, kuşkusuz tarif edilemez bir nimettir hepimiz için.
Gelişiyle beraber gönül dünyamızı aydınlatan, iç âlemimizi zenginleştiren Kadir Gecesi, en kutlu ve mübarek bir gecedir. Aynı zamanda Leylei Kadir, kâinatı şereflendiren Mukaddes Kitabımız Kuran’ı Kerim’in nazil olduğu şanlı bir zaman dilimidir. Bu gece Kuran’ın övdüğü, esenlik ve güvenliğin her tarafa yayıldığı, dua ve tövbelerin kabul buyrulduğu, kutlu bir gecedir. Mükâfatların sınırsız olarak verildiği bu gecede, kalplerimizin, duygu ve davranışlarımızın her türlü kötülükten arınmak suretiyle, hayırlı davranışlarımızın çoğalıp, hatalarımızın azalması, aramızdaki sevgi bağlarının güçlenmesi için kaçırılmaz bir fırsat olarak değerlendireceğiz.


Kuşkusuz, son birkaç yıldır, adeta bir korku tünelinden geçmekteyiz. Dünyada milyonlarca insanın öldüğü bulaşıcı hastalık sürecinde, ülkemizde de birçok vatandaşımız hayatını kaybetti. Ardından orman yangınları, maden kazalarıyla, ülkemizde oldukça geniş bir satha yayılan deprem hadiseleri ve sel baskınları sonucu, elli binden fazla insanımız vefat ederken, yüz binlerce insan yaralandı. Deprem hadiselerinde hayatını kaybedenler ve ebediyete intikal etmiş bütün vatandaşlarımıza, Yüce Rabbim’den rahmet, yaralılara şifalar diliyoruz.


Bu vesileyle birçok manevi kazanımı sinesinde barındıran Kadir Gecesi’ni en samimi duygularımla bir kez daha kutluyor, vatanımız ve bütün İslam âlemine sağlık, mutluluk ve esenlikler nasip eylemesini, Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum’.




ETİKET :   İşadamı Mehmet Sadık Mağaç

Tümü