MAKRO LİFE GAYRİMENKUL OFİSİ, GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE HİZMETE AÇILDI

D.BAKIR/ Her geçen gün büyüyen ve gelişen Diyarbakır’da, bu gelişmelere paralel olarak yeni işletmelerin yanısıra, var olan işletmelerin yeni şubeleri de hizmete girmeye devam ediyor.

18:30:13 | 2021-11-16

Emlak sektörünün güvenilir ve deneyimli firmalarından Makro Life Gayrimenkul Ofisinin açılışına, Diyarbakır’ın sanat, siyaset, spor, ticaret ve birçok farklı sektörden yetkililer ve tanınmış simalar, SİAD yöneticileri, Ticaret Odası, Borsa ve DESOB Yöneticileri, Sivil Toplum Kuruluşlarının başkan ve yöneticileri, kanaat önderleri, yerel ve ulusal basın yayın kuruluşlarının temsilcileri, davetliler ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Açılış, dua ile başladı. Doç. Dr. Fikret Özçelik’in yaptığı duaya, bütün katılımcılar ve davetliler eşlik ettiler.

Açılışa, Kayapınar İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Ak, Av. Sadık Başar Gür, Avukat Sıtkı Zilan, Av. Mahabad Miroğlu Gür, Av. İhsan Çelik, Saadet Partisi Diyarbakır İl başkanı Abdurrahman Ergin, Saadet partisi Batman il sorumlusu Fesih Bozan Hür Dava partisi Diyarbakır İl Başkanı Av. Mahmut Çiftçi Faruk Dinç, Av. Polat İçten, Demokrasi ve Atılım partisi (DEVA) Diyarbakır İl Başkanı Avukat Cihan Ülsen ve Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı Mahmut Çiftçi, Remzi Kaymak, Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Demir, DİKENT Başkanı Mehmet Ali Elbey, Kanaat Önderi Yahya Kamçı, Star Yapı yönetim kurulu başkanı Numan Erdoğan, Büyük Birik partisi Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı Zeki Çınar, İnşaatçılar ve Emlakçılar Odası başkanı Mehmet Asana, Fehmi Aksoy Okulları Diyarbakır Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Salih Korkut, Diş Hekimi Ahmet Elpeze, Akil Gençler Genel Başkanı Delil Ateş de katıldı.



Ayrıca, MÜSİAD Diyarbakır Şubesi 24. Dönem Başkanı İsmail Özşanlı, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Eski Başkanı Ahmet Sayar, Boşatlılar Derneği başkanı Mehmet Bayka, Ninova park Yetkilisi Saki Kalender, Anadolu Gençlik Derneği Muhammed Kayan, Göker Otomotiv Yetkilisi Cihat Erdoğan, Bubiya İnşaat Yönetim kurulu başkanı Yusuf Kaya, AYM Net Yönetim kurulu başkanı İlhan Sağlam, Hacıbaba Pastaneleri İşletmecisi Yılmaz Elaldı, Fırın-cı Resturant Yetkilisi Resul Fidan, Restaurant İşletmecisi Nasır Usta, Mamoste Motors yetkilisi Yunus Karaarslan, Gençlik Derneği başkanı Mücahit Yılmaz, açılışa katılan isimler arasındaydı.



DNA Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ahmet Yalçın, Eminevim Yönetimi, Atamanlar San. Tic. Ltd. Şti., Ziebart Yöneticisi Hasip Özalp, Özel Günışığı Kreşi Yöneticileri, İnsan ve Özgürlük Genel Başkan yardımcısı Ahmet Kaya, Mali müşavir Malik Akgün, iş kadını Nimet Çiçek, Yüce Kardeşler Yöneticisi İslam Yüce, Söz İnşaat ve Emlak Jet Yetkilileri ile, iş kadını Fadile Gül Demirok ve MİSİAD Bölge Başkanı Fırat Özmen de, açılışta yerlerini aldılar.

Açılış öncesi bir konuşma yapan Enes Akdemir, katılan herkese ayrı ayrı teşekkür etti. Türkçe ve Kürtçe selamlamanın ardından, Akdemir, duygularını şöyle dile getirdi: ‘Değerli hemşehrilerimiz, saygı değer misafirler, bizi bu özel ve anlamlı günümüzde yalnız bırakmayıp davetimize icabet ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Bizlere destek olan tüm siyasi parti temsilcilerimiz, Sivil Toplum Kuruluşlarımız, kanaat önderlerimiz, iş, sanat ve spor dünyamızın duayenleri ve tüm katılımcılarımıza bir kez daha hoş geldiniz diyorum.

Bugün hepimiz yeni bir başlangıcın, güçlü bir atılımın heyecanı ve şevki ile toplanmış bulunuyoruz. Bundan yaklaşık 6 yıl önce iki genç müteşebbis olarak adım attığımız gayrimenkul danışmanlık sektörüne, bugün hamdolsun yenilenen ve genişleyen fiziki imkânlarımız ve onlarca profesyonel gayrimenkul danışmanları olan kurumsal bir firma olarak karşınızda büyük bir gurur ile bulunuyoruz. Bugünlere gelmemizde büyük pay sahibi olan siz değerli hemşerilerimize ve değerli çalışma arkadaşlarımıza bir kez daha yürekten teşekkür ediyorum. Makrolife ailesi olarak ilk günkü heyecan ve azimle işimize dört elle sarılıp şehrimize layık olduğu haliyle hizmet etmenin onuru ve nişanesi olarak bugün yeni yerimizi açacak olmanın heyecanı içerisindeyiz.

Makrolife ailesi olarak vizyonumuz, Mukaddes şehrimizin hem kadim hem modern yapısına uygun mimari anlayış ile hemşehrilerimizin huzur içinde barınıp sahip olacakları, gayrimenkul değerlerini gönül rahatlığıyla ve samimi bir atmosfer içinde güvenle sağlanmasına öncülük etmektir.

Misyonumuz, sektöründe uzman, güler yüzlü ve sahasına hakim gayrimenkul danışmanlarımız aracığıyla, şehrimizin her bir noktasında aktif olarak çalışarak, kadirşinas hemşehrilerimize memnun kalıp rahat bir hayat sürecekleri yaşamın anahtarını sunmaktır.

Bağlı olduğumuz ilkeler, bir an olsun eksik etmediğimiz azim ve inancımız, ilk günkü heyecan, büyük bir tecrübenin güveni ile bundan sonra da şehrimize ve hemşehrilerimize hizmet edecek olmanın kıvancını yaşamaktayız.

Mekke ve Medine’den sonra, 5. Haremi Şerif Unvanına sahip Diyarbakır, tarihin canlı tanığı, adeta üstü açık bir müze konumunda, müstesna bir kenttir. Kuşkusuz, Diyarbakır’da yaşamak, ekmeğini yemek, hepimiz için bir iftihar vesilesidir. Bu duygu ve düşüncelerle, siz değerli misafirlerimize selam ve saygılarımı sunuyor, bu anlamlı günde bizi yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum’.

Ardından açılışa geçildi. Mustafa Koç, Sıtki Zilan, Yahya Kamçı, Abdurrahman Ergin, Aydın Ak, Fesih Bozan, Cemal Satı, Fadile Gül Demirok, hep beraber kurdeleyi keserek, dualar eşliğinde açılışı yaptılar. İçişleri Eski Bakanı Abdülkadir Aksu ile Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen tebrik telgrafı gönderdi.

Açılışa çok sayıda, kurum ve kuruluş tarafından çelenk gönderildi. Enes Akdemir gelen misafirleri karşılayıp, program boyunca, hepsiyle ayrı ayrı ilgilenerek, örnek bir ev sahipliği gösterdi.

Açılış sonrası, katılımcılara çeşitli ikramlar yapılırken, Makro Life Gayrimenkul Danışmanlık Firmasının tanıtımı ve yaptığı çalışmaları içeren broşür ve kataloglardan bilgiler verildi.

 

 

HABER: YILMAZ ACU




ETİKET :  

Tümü