MARKA OPTİK’TEN GÖZLÜKTE BÜYÜK KAMPANYA

21:41:07 | 2021-06-06

Diyarbakır’ın ünlü gözlük firmalarından Marka Optik, güneş gözlüğünde yüzde 50’ye varan indirim kampanyası başlattı.

Yaz aylarının vazgeçilmez aksesuarı olan güneş gözlüklerini alırken kaliteli olmasına dikkat etmeniz gerekir. Göz sağlığı için kullanılan malzeme çok önemlidir. Marka Optik’te satılan her ürün insan sağlığı için zararlı olmayan malzemeden üretilmiştir.

TÜM RESMİ KURUMLARLA ANLAŞMALARI MEVCUT

35 yıldır gözlük işinde olduğunu belirten Marka Optik İşletmecisi Mehmet Halim Erdoğan, 420 çeşit güneş gözlüğü çerçeveleriyle Diyarbakır halkına hizmet ettiklerini söyledi.

Her bütçeye uygun gözlüklerinin olduğunu da belirten Erdoğan, “35 yıllık tecrübemizle halkımıza hizmet etmekteyiz fiyatlarımızı düşürdük. Her bütçeye uygun gözlüklerimiz mevcuttur. Her yüze göre her zevke göre gözlüklerimiz bulunmaktadır. Tüm resmi kurumlarla anlaşmamız var reçeteleri verilir” dedi.

KAMPANYA YAZ SEZON SONUNA KADAR GEÇERLİ

Düzenledikleri kampanyalarının yaz sezonuna kadar geçerli olduğunu da dile getiren Erdoğan, “Marka  optik mağazamızda  2021  yazına özel güneş gözlüklerinde %50’ye varan indirimlere indirim fırsatı sizleri bekliyor. Kampanya  yaz sezonuna kadar geçerli  olacaktır.

Farklı tarzlara ve bütçelere uygun dünya markalarının güneş gözlüğü modellerini bir arada sunan marka  Optik, yaza özel kaçırılmayacak fırsatlar sunmaya devam ediyor. Yaz aylarının olmazsa olmaz aksesuarı güneş gözlükleri birbirinden şık modelleri ve avantajlı fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Bir çay içmeye bekliyoruz” diye konuştu.

Adres. Ofis Ekinciler cad. Camii Sk. Teknosa karşısı Sayar Apt. Kat: 1  No: 114. Ofis/Diyarbakır

İletişim: 0412 229 20 68 – GSM. 0532 234 22 10   




ETİKET :  

Tümü