8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu olsun

Elbey İnşaat Ltd.Şti.Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Ali İhsan Elbey,“8 Mart Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

21:01:43 | 2024-03-07

Ali İhsan Elbey, “8 Mart “Dünya Emekçi Kadınlar Günü” olarak kutlanmaya başlamasıyla kadının toplumdaki konumu belirlenmiş ve önemi ön plana çıkmıştır. Kadınlar Günü tüm dünya ülkelerinde olduğu gibi ülkemizde de büyük bir önemle kutlanmaktadır. Günümüzde kadınlarımız hem iş yaşantısında olabildiğince aktif, hem de aile yaşantısının sürdürülebilmesinde emeklerini en üst düzeyde katarak toplumsal hayata katkılarını yapmaktadırlar” dedi.

 

Ali İhsan Elbey mesajını şöyle sürdürdü: Bir toplumun uygarlık yolunda gösterdiği ilerleme, kadına verdiği değerle doğru orantılıdır. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü; hayatın temel alanları olan eğitim, sağlık, çalışma hayatı, siyaset ve karar alma mekanizmalarına katılım açısından önemi büyüktür. Kadınlarımızın da erkeklerle eşit düzeyde fırsat eşitliğine sahip olma hakları konusunda yapılan çalışmaların gereğini ve önemini bizlere bir kez daha hatırlatmaktadır. Ayrıca kadınların politikada yer alması önemli bir konudur ve mutlaka bunun önünün daha da açılması gerekmektedir. Kadının varoluşundan gelen güç ve denge, tüm evreni kucaklamaya yetecek sevgi ve merhamet dünyayı daha yaşanabilir kılmaktadır. Her 8 Mart’ta kadınlarımızın haklarına, çalışma koşullarına, anneliğine, kadınlığına bir kez daha dikkat çekilmektedir.

 

 

Her 8 Mart’ta yine eşitlik, yine adalet, yine kadına saygı diye sesimizi yükseltiyoruz. Dünya üzerindeki her kadının güçlü sesini haykırmasını her yaşında hiçbir dayatmaya maruz kalmadan özgürce yaşamasını arzuluyoruz. Kadınların bulunduğu yerde sevgi, öncelikle barış ve dostluk her zaman vardır. Bu duygu ve düşünceler ile tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum.




ETİKET :   Elbey İnşaat Ltd.Şti.Yönetim Kurulu Başkanı İşa damı Ali İhsan Elbey “8 Mart Dünya Kadınlar Günü”

Tümü