Mehmet Büçge TDP İl Başkan Yardımcısı oldu

Genel Başkanlığı’nı Mustafa Sarıgül’ün yaptığı Türkiye Değişim Partisi adım adım iktidar yolunda ilerliyor. Her geçen gün hızla büyüyen parti Türkiye’nin bir çok ilinde il başkanlıklarını oluşturmayı başardı.

21:10:16 | 2021-02-05

Diyarbakır’da yönetimini oluşturmayı tamamlayan Türkiye Değişim Partisi bir çok kaliteli ismi yönetiminde topladı. İşadamı ve siyasetçi Abdulhalık Kaya’nın İl Başkanlığı’nı yürüttüğü Türkiye Değişim Partisi Diyarbakır İl Yönetimi’nde uzun yıllar Diyarbakır’da esnaflık yapan Mehmet Büçge’de İl Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. Partinin kuruluşundan bugüne canla başla mücadele eden Büçge, Diyarbakır’da birinci parti olacaklarını söyledi.



“DİYARBAKIR’DA BİRİNCİ PARTİ OLACAĞIZ”

Türkiye Değişim Partisi’nin hızla büyüdüğünü seçimlerde iktidar olacağına inandıkları için bu yola çıktıklarını belirten TDP İl Başkan Yardımcısı Mehmet Büçge, “Partimiz geçtiğimiz Aralık ayında kuruldu ve bizde o günden bugüne partimiz için mücadele etme kararı aldık ve sayın Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül’ün liderliğinde iktidar yolunda emin adımlarla ilerliyoruz.

Beni bu göreve layık gören Sayın Genel Başkan Yardımcımız Zeynel Abidin Aktay ve İl Başkanımız Sayın Abdulhalık Kaya’ya teşekkür ediyorum. Başkanlarım ve yönetimdeki diğer arkadaşlar ile bizler bir ekibiz ve bu ekip Türkiye Değişim Partisi’ni Diyarbakır’da birinci parti yapacaktır” dedi.





“UZLAŞMA VE HOŞGÖRÜDEN YANAYIZ”

Sarıgül’ün her zaman dile getirdiği parti olarak uzlaşma ve hoşgörüden yana olduklarını da sözlerine ekleyen Başkan Büçge, “Sayın Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül her zaman dile getiriyor ve bende tekrarlamak istiyorum Türkiye Değişim Partisi yani bizlerin kin ve nefretle işimiz yok. Biz uzlaşma ve hoşgörüden yanayız.


Biz istiyoruz ki, bütün yurttaşlarımız dilini, kültürünü, inancını özgürce yaşasın. Biz istiyoruz ki,  bu vatan toprağında herkes kardeş olsun, birbirine sevgiyle sarılsın. Mutlu ve huzurlu bir Türkiye için yola çıktık hep beraber.

Diyarbakırımızda tüm halkımızı Türkiye Değişim Partisi altınad buluşturup birlik ve beraberlik içinde üretime yönelik varlık ve bereketi destekleyeceğimiz tüm projeleri hep birlikte hayata geçireceğiz” diye konuştu.



ÖZEL HABER:YILMAZ ACU




ETİKET :  

Tümü