MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERİMİZ, HER ZAMAN ÖN PLANDADIR

D.BAKIR/ Yeniden Refah Partisi Diyarbakır İl Başkanı Ali Erdem , Mübarek Berat Kandili dolayısıyla, kutlama mesajı yayınladı.

13:39:48 | 2024-02-24

Mesajında, bu kutlu gecenin manevi kazanımlarından olabildiğince faydalanmamız gerektiği vurgusunu yapan Yeniden Refah Partisi Diyarbakır İl Başkanı Ali Erdem , duygularını şöyle dile getirdi:
‘Rahmet, bereket, ilim, paylaşma, yardımlaşma, sağlık ve mükâfat gecesi olan Berat Kandili, aynı zamanda üç ayların sonuncusu Ramazanı Şerif'e, bir adım daha yaklaştığımızın habercisi ve müjdesidir.


Milli ve manevi değerlerini her zaman ön planda tutan halkımızın gönlünde ayrı bir yeri olan kandil geceleri, insanları birbirlerine yaklaştıran, kaynaştıran, hoşgörü, kardeşlik ve dayanışma duygularının ön plana çıktığı, Dini duyguların yoğunlaştığı, İlahi rahmet ve bereket dolup taştığı gönüllerin huzurla dolduğu önemli bir zaman dilimidir. İnsanların birbirine karşı daha hoşgörülü ve saygılı davrandığı bu müstesna günlerin, toplumumuzda var olan iç huzur ve birlikteliğini daha da pekiştireceğine inanıyorum.


Yaptığımız duaların, Cenab-ı Allah’a, arz edileceği ve O’nun sınırsız af, merhamet ve lütuflarından olabildiğince faydalanabileceğimiz, huzur ve esenliği müjdeleyen bu kutlu zamanlar, başta kendimiz olmak üzere, ailemiz ve insanlara karşı vazife ve sorumluluklarımızı, bir kez daha hatırlamamız için, önemli bir mihenk taşıdır.


Bu mübarek gecede elimizi ve gönlümüzü uzanabileceğimiz herkese açarak, kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesine gayret gösterecek, büyüklerimiz ve dostlarımızın kandilini tebrik edip, hayır dualarını alacağız.
Bu anlamlı gecenin kardeşlik bağları, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirerek, dünya genelinde yaşanan bulaşıcı hastalıklar ve bütün afetlerin sona ermesine vesile olmasını, Yüce Allah’tan niyaz ederim’.




ETİKET :   Yeniden Refah Partisi Diyarbakır İl Başkanı Ali Erdem

Tümü