MİSİAD’DAN ANLAMLI YARDIM

14:56:46 | 2021-04-21

D.BAKIR/ Başkanlığını Fırat Özmen’in yaptığı, Memleketçi Sanayici ve İşadamları Derneği (MİSİAD) Güneydoğu Bölge Başkanlığı, mübarek Ramazan ayı dolayısıyla, ekonomik durumu elverişli olmayan ailelere yönelik, geniş kapsamlı bir yardım çalışması gerçekleştirdi.

Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneği Güneydoğu Bölge Başkanı, hayırsever iş adamı Fırat Özmen, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

‘Vatan ve devlet sevgimizin, halkımıza hizmet tutkumuzun yansıması olarak tezahür eden, ahde vefa duygusunu temel alarak kurulmuş olan, Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneği olarak, içinde bulunduğumuz aziz ve mübarek Ramazanı Şerif ayında, durumu elverişli olmayan ailelerimize yönelik olarak, geleneksel hale getirdiğimiz yardım çalışmasını, bu yıl da gerçekleştirdik.

GELENEKSEL YARDIM ÇALIŞMASI, BU YIL DA YAPILDI

Hiçbir geliri olmayan, yetim, öksüz, yaşlı, yatalak hastası bulunan, şehrimizin varoş semtlerinde ikamet eden, Bağlar, Kayapınar, Sur ve Yenişehir ilçelerimizde yaşayan, daha önceden sosyal durumlarını tespit ettiğimiz ailelerimize yönelik olarak gıda yardımında bulunduk.

Kimseyi rencide etmeden, söz konusu ailelerimizin kapısına götürüp teslim ettiğimiz yardım çalışmamızla, mübarek Ramazan ayında, ihtiyaç sahibi aileleri sevindirmiş olmanın mutluluğunu yaşamaktayız.

MİSİAD Yönetim Kurulumuz mensubu arkadaşlarımızla yaptığımız bu çalışmalarımız esnasında, aldığımız hayır dualarımız, bizim için paha biçilemez birer manevi hazine değerindedir’.




ETİKET :  

Tümü