MOBİSAD DİYARBAKIR İL TEMSİLCİLİĞİ 2021 YILININ İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ!

MOBİSAD BÖLGE OFİSİNİ DİYARBAKIR’DA AÇIYOR!

13:30:44 | 2021-01-30

 MOBİSAD Diyarbakır İl Temsilciliği,2021 yılının ilk toplantısını Diyarbakır İl TemsilcisiAbdurrahman Atlı’nın önderliğinde gerçekleştirdi.

Toplantı kapsamında MOBİSAD İl Temsilciliği üyeleri;Diyarbakır’da bölge ofisini açmaya hazırlanıldığı mesajını verdi ve sektördeki meslektaşlarına da çağrıda bulundu.

 Mobil İletişim Araçları ve Bilgi Teknolojileri İş Adamları Derneği (MOBİSAD), mobil iletişim sektörünün sorunlarını  Diyarbakır’da gerçekleştirdiği  toplantıda masaya yatırdı.

 

MOBİSAD’ın Diyarbakır İl Temsilcisi Abdurrahman Atlı’nın önderliğinde gerçekleştirilen toplantıya Diyarbakır İl Temsilciliği üyeleri  Fağrettin Demirtop, Ahmet Yiğit, Mustafa Yılmaz, Mehmet Salih Ayhan, Veysel Kaçmaz, Serdar Akıcı, İzzettin Erkan, Celaleddin Gültepe ve Erman bilim gibi isimler katıldı.

 

 Toplantıda, Diyarbakır temsilciliğinin hızla büyüdüğüne vurgu yapılırken, Diyarbakır İl Temsilciliği üyeleri, sektördeki bütün meslektaşlarına bu aileye katılmaları yönünde çağrıda bulundu. Toplantı kapsamında mobil iletişim sektörünün sorunları  ele  alınırken, MOBİSAD’ın Diyarbakır İl Temsilcisi Abdurrahman Atlı,kısa bir süre içerisinde Diyarbakır Bölge ofisinin açılacağının mesajını verdi.

 

MOBİSAD Hakkında Mobil İletişim Araçları ve Bilgi Teknolojileri İş Adamları Derneği (MOBİSAD),yirmi yıla yakın süredir mobil haberleşmede operatör, üretici, ithalatçı, dağıtıcı, servis sağlayıcı, bayi, alt bayilerin ortak sesini temsil ediyor.

 

Dernek; üyelerinin, sektör çalışanlarının ve tüketicilerin menfaatlerini ortak bir platformda değerlendirerek ülke yararına, sektörün hak ettiği büyümeye kavuşmasını amaçlıyor. MOBİSAD; kamuoyunun bilinçlendirilmesi  ve  teknolojinin tanıtılması amaçlı farkındalık programlarının hayata geçirilmesi, inovasyonu ve sektörel  istihdamı destekleyen projelerin oluşturması ve desteklenmesi adına çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.




ETİKET :  

Tümü