MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’Ü ÖZLEMLE ANIYORUZ

10:45:10 | 2021-11-10

Efebey Telekom Yönetim Kurulu Başkanı Efrahim Akkoyun, ‘10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 83. Ölüm Yıldönümü’ dolayısıyla, yazılı bir mesaj yayınladı.
‘Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 83. yılında şükran ve saygıyla yad ediyoruz’ diyen Efebey Telekom Yönetim Kurulu Başkanı Efrahim Akkoyun , mesajında şu görüşlere yer verdi:
‘Askeri yetenekleri ve devlet adamlığı vasıfları ile çağının en önemli şahsiyetlerinden olan Atatürk, tarihe, insanlığa ve mazlum milletlere örnek olmuş bir önderdir. Ülkemiz ve dünya tarihinde derin izler bırakan bir liderin aramızdan ayrılışı da milletimiz için büyük bir kayıp olmuştur.
Ulus olarak, Türkiye Cumhuriyetini çağdaş dünyanın güçlü bir devleti olarak Atatürk’ün işaret ettiği muasır medeniyet seviyesine ulaştırmanın azim ve kararlılığını yüreğimizde taşıyoruz. Bağımsızlık savaşımızın önderi, eşsiz kahraman Atatürk, daima ulusumuzun gönlünde yaşayacak, omuz omuza mücadele ettiği silah arkadaşları ve istiklal savaşımızın kahraman şehit ve gazileri hiçbir zaman unutulmayacaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle; Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 83. yılında bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz. Ruhu şad olsun’.




ETİKET :  

Tümü