ON BİR AYIN SULTANI RAMAZANI ŞERİF, BEREKETİYLE GELİR

İşadamı Yunus Yıldız, bir Mübarek Ramazan ayına dahi kavuşmanın haklı gururu ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

21:55:44 | 2021-04-12

‘Mübarek Ramazan Ayı, manevi atmosferin zirvesini yaşadığımız son derece özel bir zamandır. Yardımlaşma, dayanışmanın zirve yaptığı kutlu bir dönemdir’ diyen İşadamı Yunus Yıldız , mesajında duygularını şöyle dile getirdi: ‘Özlemle beklediğimiz, On bir Ayın Sultanı Şehr-i Ramazan, derin bir manevi iklimi teneffüs edeceğimiz, Şanlı Dinimiz İslam’da müstesna bir yere sahiptir.

 

Mübarek Ramazan ayının atmosferi, toplumsal dayanışma ve yardımlaşmayı da zirveye çıkarmakta, soflarımıza bereket getirmektedir. Rahmet, mağfiret ve bereket ayı olan Ramazan ayı, gönüllerin birleştiği, dostluk ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, sevgi ve hoşgörünün perçinlendiği, kutlu bir aydır. Dünyada etkili olan bulaşıcı pandemi (KOVİD-19) dolayısıyla, haklı olarak hepimiz tedirgin ve üzüntülüyüz. Dünya genelinde milyonlarca, ülkemizde ise otuz beş bine yakın insanımızı kaybettik. Camilerimizde teravih namazlarında buluşup hep beraber secdeye varamıyor, kutlu kandil gecelerinde camilere, mescitlerle dolup taşmanın mutluluğunu yaşayamıyoruz. Yüzlerce, binlerce insanımızın aynı anda buluştuğu iftar sofralarımızı kuramıyoruz. Maddi olarak geçim sıkıntısı yaşayan, işini kaybeden veya işi olduğu halde gidemeyenler, işletmesini açamayanlar var.

 

Cenab-ı Allah’a, dualarımız ve niyazlarımızda buluşarak, bu kutlu gün ve geceler hürmetine, başta aziz milletimiz ve Ümmeti Muhammed olmak üzere, bütün insanlık aleminin yeniden eski sağlıklı günlere dönebilmek için hep beraber yakaralım. Rahmeti, merhameti ve mağfireti sonsuz, kudreti ve azameti ise sınırsız olan Yüce Rabbimiz’in huzuruna vararak, Dergah-i İzzeti’ne ulaştıralım dualarımızı, zikirlerimizi ve tesbihatlarımızı. Kadirşinas halkımız ve tüm İslam Aleminin Ramazan Ayını en halisane duygularımla kutlar, bu mukaddes gün ve gecelerin, beraberinde ülkemiz ve bütün dünyaya, sağlık, mutluluk ve esenlikler getirmesini, Yüce Rabbim’den niyaz ediyorum’.




ETİKET :  

Tümü