Özel Canseven Koleji başarı çıtasını yükseltmeye devam ediyor

Diyarbakır'da verdiği eğitim ile öğrencilerinin başarı seviyesini yükselten Özel Canseven Koleji başarı çıtasını her geçen yıl yükselten ve Türkiye genelinde eğitimi ve sosyal etkinlikleri ile her geçen gün adından söz ettirmeye devam ediyor.

21:42:46 | 2018-12-25

Diyarbakır'da yıllardır yetiştirdiği öğrencilerle başarılarına başarı katan ve düzenlediği etkinliklerle isminden sık sık söz ettiren Özel Canseven Koleji, öğrencilerine motivasyon amaçlı yapmış oldukları yarışmalarla da göz dolduruyor.  






Her hafta düzenlenen sınıflar arası haftanı enleri yarışmasında tüm sınıflar öğrencileri bu ödülleri kapabilmek için kıyasıya yarışıyorlar. Bu etkinlik sayesinde öğrenciler sınıflarını ve okullarını temiz tutup, yardımlaşmayı, değerler eğitimini ve akademik başarıya koşmayı eğlenerek öğreniyorlar.


 

Azimleri ve istekleri takdire şayan. Bu etkinlik okulların başlaması ile her hafta biraz daha zorlaşacak devam ediyor. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Okul Kurucusu ve Yönetim Kurul Baskanı Hamit Canseven, "Bu etkinlikleri devam ettirip istediğimiz hedeflere eğlenerek ve öğretip öğrenerek ulaşmayı amaç hale getirdik.



Böylelikle bir çok ölçüde planladığımız hedefimize ulaşmış bulunmaktayız. Öğrencilerimizin her bir ferdi ayrı bir değer olup kendini bu doğrultuda yetiştirmeyi şiyar ediniyor. Topluma ve yurdumuza nitelikli, doğru, bilinçli ve çalışkan bireyler yetiştirmek okullarımızın en özel amaçlarından biridir.




Bu amaçlar doğrultusunda okullarımıza değer katan, özverili bir şekilde tüm eğitim ve öğretim görevlilerinden tüm çalışma arkadaşlarımıza kadar hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi. 





 Eğitimin temel dilinin sevgi ve saygıdan başladığına önemle değinen Canseven, "Çocuklarımız değerler eğitiminin farkındalar, hem akademik hemde kültürel farkındalık yaratarak geleceğimizin teminatı olan bu çocuklarımızla birlikte tatlı bir rekabet içerisinden her hafta sonu bu tarz yarışmalar yapıyoruz. 



Dediğimiz gibi en büyük fark, farkındalık yaratarak, kendinden emin, sağlam adımlarla ilerleyen başarılı bireyler yetiştirmek. Başarı çıtamızı her geçen gün arttırıp daha verimli, daha özgüvenli ve memleketine faydalı bireyler yetiştireceğiz" diye konuştu.  




Eğitim gördükleri okulun kendilerini başarılı kılmak adına bu tür etkinlikler düzenlediğini bu sebepten okul yönetimine minnettar olduklarını belirten öğrencilerden Arda Peker, "Böylesi güzel bir okulda eğitim görmemiz bizleri mutlu ediyor. Her öğretmenimiz bizlerle ayrı ayrı ilgilenip bilgilendiriyor.




Sınıf öğretmenlerimiz ve Rehber öğretmenlerimizin yanı sıra Yaşam Koçlarımız da özel sıkıntılarımızla ilgileniyor. Bu haftaki yarışta ödülü biz aldık ve bu anlamlı plaketi ömür boyu saklayacağız. 




Okul müdürümüz ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz çok mutluyuz sevinçliyiz" dedi.  
Etkinlik sonrası başarılı olan öğrencilere plaket verilirken, toplu resim çekildi. 
 
 
ÖZEL HABER:YILMAZ ACU




ETİKET :  

Tümü