ÖZEL SINAV KOLEJİNDEN REGAİB KANDİLİ MESAJI

D.BAKIR- Ülkemizin köklü Eğitim kurumlarından Özel Sınav Koleji Diyarbakır Şubesi Kurucusu Serkan Avcı, mübarek Üç Aylar ve Regaib Kandili dolayısıyla, yazılı bir kutlama mesajı yayınladı.

22:07:40 | 2021-02-18

Serkan Avcı, mübarek Üç Aylar ve Regaib Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajında, Üç Aylar ve Kandil’in ülkemize, İslam Alemine ve tüm dünya insanlarına sağlık, mutluluk ve huzur getirmesi temennisinde bulundu. Serkan Avcı, mesajında duygularını şöyle dile getirdi: ‘Cenabı Rabbimiz’in bizlere bir kez daha nasip buyurduğu aziz ve mübarek üç aylar, Regaip Kandiliyle başlayan ve bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesiyle zirveye ulaşan kandiller zincirini içinde barındıran, Ramazan Bayramıyla da maddi ve manevi anlamda bir bayrama dönüşen bağışlanma aylarıdır.

 

Müslümanlar için tövbe etmenin, manevi arınma ve kendini yenilemenin müjdecisi olan Regaib Kandilinde kendimizi sorgulamaya ve yüce Dinimiz’in manevi ikliminde gönül huzuru, istikamet ve öz güven kazanmaya, kişisel çekişmelerden uzak kalmaya ihtiyacımız daha da artmaktadır.

 

İdrak edeceğimiz bu mübarek zaman dilimini fırsat bilerek, sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının kurulmasına, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerin yaygınlaşmasına ve artmasına gayret göstermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm halkımızın mübarek Regaib Kandilini en halisane duygularımla kutlar, milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmayı, İslam alemi ve bütün insanlığın, barış, huzur ve mutlu bir hayat yaşamasını, Cenab-ı Allah'tan niyaz ederim’.




ETİKET :  

Tümü