Paçacı Fazıl Onur’dan Mübarek Kandil Mesajı

15:23:31 | 2023-09-26

Paçacı Fazıl Onur, Mübarek Mevlid Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajda, ülkemiz ve tüm İslam Âlemi’nin Kandili’ni kutladı.

Mesajında, ‘Dostluklar, kardeşlikler ve bütün güzelliklerin harman olduğu, manevi bir hazine değeri taşıyan böylesi Ulvi günlere yeniden kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını’ belirten Paçacı Fazı Onur, duygularını şöyle dile getirdi:

‘Evvela, bütün halkımız ve Ümmet-i Muhammed’in Mevlid Kandili’ni en halisane duygularımla kutluyor ve hayırlı kandiller diliyorum. Bu müstesna günlerde, hepimizin yürekleri sevinç dolsun, umutlarımız gerçek olsun. Acılar unutulsun, dualarımız kabul ve Kandilimiz mübarek olsun.

RAHMET KAPILARININ SONUNA KADAR ARALANDIĞI GÜNLER

En ışıltılı bakışların gözlerimizde, en tatlı sözlerin kulaklarımızda, tüm mutlulukların kalbimizde ve manevi sevgilerin gönlümüzde yaşaması dileğiyle, bu tarifi imkânsız güzellikleri sinesinde barındıran Mevlid Kandili’ni en iyi şekilde değerlendirelim.

Bu Mukaddes Kandil günlerinde bolca namaz kılıp, istiğfar ederek, ellerimizi semaya kaldıralım ve Yüce Rabbimiz’e dualar edelim.

Yüce Rabbimiz; bizleri bu mukaddes zaman dilimine kavuşturarak, bir kez daha onurlandırmaktadır. Mevlid Kandili’nin rahmet, bereket ve mahiyetini anlatmaya kelimeler kifayet etmez.

Bu duygu ve düşüncelerle bütün vatandaşlarımız ve İslam Alemi’nin Mübarek Mevlid Kandili’ni en halisane duygularımla kutlar, bu müstesna gecenin tüm insanlık sağlık, mutluluk ve huzur günleri beraberinde getirmesini Yüce Rabbim’den niyaz ederim’.




ETİKET :  

Tümü