PARTİNİN İSMİ NETLİK KAZANDI

Siyaset arenasının iyice ısınmaya başladığı son dönemlerde gündeme eski Başbakanlarımızdan Sayın Tansu Çiller in tekrardan sahalara döneceği haberi bomba gibi düştü.

23:59:08 | 2022-05-01

PARTİNİN İSMİ NETLİK KAZANDI

Adı son dönemlerde cuhmur ittifakina verdiği destekle sık duyulmaya başlanan eski Başbakanlardan Tansu Çiller, in mayıs ayı sonunda olağanüstü kongre yapacak olan Büyük Türkiye Partisinin şu anki genel baskanı olan Hüseyin Durmaz dan bayrağı teslim alarak partinin başına geçeceği siyaset kulislerinde netlik kazanmış durumda.

 

TÜRKİYE GENELİNDE TEŞKİLATLANMALAR HAZIR.

 

Edinilen bilgiye göre son derece titizlikle ve gizlilik içerisinde son sürat teşkilatlanmaların yapıldığı Turkiyeyi 7 Bölgeye ayırarak bölge Başkanlarının çalişmaları  ve şu ana kadar 74 ilde görevlendirilmelerin tamamlandığı  biliniyor. Mayıs sonunda yapIlacak olan kongrede bayrak devir teslimine kadar da 81 ilin tamamlanacağı gelen bilgiler arasında.

DİYARBAKIR İL VE İLÇELERİ TAMAM

 

Edinilen en son bilgiye göre Büyük Türkiye Partisi Diyarbakır İl Başkanlığına da Diyarbakır ın tanınan simalarından gecen dönem millet vekili adaylığı yapmış, halen bir çok sivil toplum kuruluşlarında aktif olarak görev yapan ve renkli siması ile bilinen bir iş adamının yetkilendirildiği netlik kazanmış durumda.




ETİKET :  

Tümü