RAHMANİ GÜZELLİKLERLE DOLU BİR BAYRAM’A DAHA KAVUŞTUK

D.BAKIR/ Sur Özergin İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Süleyman Ergin, Mübarek Ramazan Bayramı dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayınladı.

23:29:18 | 2022-05-01

Mesajında, bütün İslam Âlemi’nin Mübarek Bayramı’nı kutlayarak, hayırlara vesile olmasını dileyen Sur Özergin İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Ergin, duygularını şöyle dile getirdi: ‘Ramazan-ı Şerifin rahmet, mağfiret ve bereket ikliminden sonra yeni bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramınız mübarek olsun. Müslümanlar olarak hepimiz, 11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif’in eğiten, şifa veren, tazeleyen günlerini yaşayıp, gecelerini ihya etmeye çalıştık. İmsakın bereketi, iftarın sevincinden, teravihin birlik ve beraberliğinden, Mukabele’nin huzur ve sevabından nasibimizi aldık. Kur’anı Kerim ile, Oruç, Fitre ve Zekât ile bedenimiz ve ruhumuzu arındırdık,
.
Bir kez daha kavuşmanın kısmet olduğu böylesi müstesna günler dolayısıyla, saygıdeğer halkımız ve Ümmet-i Muhammed’in Ramazan Bayramı’nı en halisane duygularımla kutlarım.
Bayramımızın ailemiz ve bütün sevdiklerimizle beraber, sağlık, huzur ve güven içinde geçmesini Yüce Rabbim’den niyaz ediyor, bütün İslam Aleminin Bayramını bir kez daha en kalbi duygularımla kutluyorum’.




ETİKET :  

Tümü