RAHMET RÜZGÂRLARI, BÜTÜN KÂİNATI KAPLAMIŞ DURUMDA

22:49:05 | 2021-10-16

Karakuş Group Yönetim Kurulu Başkanı iş adamı Şeyhmus Karakuş , İslam Alemi olarak bir Mevlid Kandili’ne daha kavuşmanın coşku ve heyecanını yaşadıklarını belirtti.

Bu Pazar gününü Pazartesi gecesine bağlayacağımız gün kutlayacağımız Mübarek Mevlid Kandili dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayınlayan  Karakuş Group Yönetim Kurulu Başkanı iş adamı Şeyhmus Karakuş , halkımız ve bütün İslam Alemi’nin bu Mukaddes günü kutlayarak, duygularını şöyle dile getirdi: ‘Her şeyden önce hep bir arada, sevgi dolu, mutlu ve huzurlu nice Kandiller’e ulaşmayı diliyorum.

Cenab-ı Allah; başta ülkemiz olarak üzere bütün İslam Alemi’ne nice huzurlu, bereketli ve sağlıklı Kandiller yaşamayı nasip buyursun.

Ulvi duygularımızın bütün bedenleri kapladığı bu müstesna günleri en iyi şekilde değerlendirerek, bu kutlu gecenin manevi kazanımlarından olabildiğince faydalanmaya çalışalım.

Mübarek Kandiller, bereket ve umut rüzgârlarını beraberinde taşırlar. Yarınlara daha güvenle ve sağlam basabilmemize ilham kaynağı olurlar. Yolumuzu aydınlatan manevi bir ışık gibidirler.

Bir kez daha kavuştuğumuz, Mübarek Mevlid Kandili’nde bol bol dualar ederek, Yüce Rabbim’e niyazlarda bulunalım, zikir edelim.

Böylesi kutsi günlerde, yeni kardeşliklere vesile olalım. Manevi bir hazla, varalım yüce Allah’a. Böylelikle erişelim hep beraber bu Mübarek gün ve gecelerin tadına doyumsuz güzelliklerine.

Cenab-ı Hak, milletimizi birlik ve beraberlik içinde nice güzel işler ve çalışmalar yapmaya, muvaffak eylesin.

Bu duygu ve düşüncelerle bütün halkımızın Mübarek Mevlid Kandili’ni en halisane duygularımla kutlar, İslam Alemi ve tüm insanlık alemine sağlık, huzur, mutluluk, bolluk ve bereket getirmesini, Yüce Rabbim’den niyaz ederim’.




ETİKET :  

Tümü