Ramazan ayı geldiği zaman Cennet kapıları açılır.

Genç Müsiad Diyarbakır şube Başkanı Enes Çimen, mübarek Ramazan Ayı dolayısıyla yayınladığı mesajda, bütün İslam Âlemi’nin Mübarek Ramazan Ayı’nı kutladı.

00:43:21 | 2020-04-26

Ramazan Ayının, bolluk, bereket ve hoş görü ayı olduğuna dikkati çeken , duygularını şöyle dile getirdi: ‘Bizleri mübarek üç aylar ve son halkası olan Ramazanı Şerif’e bir kez daha kavuşturan Yüce Rabbimiz, sonsuz kudreti ve sınırsız rahmetiyle, bizleri bir kez daha lütuflara gark etti. Bu müstesna günler, dünyevi bağları geri plana atarak, uhrevi yaşamın hazzını olabildiğince yaşamak isteyen biz Müslümanlar için büyük önem arz etmektedir.

 

Bu mübarek günlerin manevi atmosferi hepimizi mutlu etmekte. Ellerimizi semaya kaldırarak, huşu içinde, Yüce Rabbimiz’e yalvaralım. Bizleri bu hastalıklardan ve sıkıntılardan kurtarması için niyazlarda bulunalım. Bu duygu ve düşüncelerle, Mübarek Ramazan ayının yuvalarımıza sağlık, mutluluk, huzur ve bereket getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyor, aziz milletimiz ve tüm İslam Âlemi’nin mübarek Ramazan-ı Şerif’ini en kalbi duygularımla kutluyorum’.




ETİKET :   Genç Müsiad Diyarbakır şube Başkanı Enes Çimen mübarek Ramazan Ayı dolayısıyla yayınladığı mesajda bütün İslam Âlemi’nin Mübarek Ramazan Ayı’nı kutladı.

Tümü