Sağlık çalışanlarına başarı belgesi verildi

Diyarbakır Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nde üstün gayret ve özverili çalışmalar sergileyen iki personele sağlık çalışanlarına başarı belgesi verildi.

21:10:46 | 2021-07-03

Diyarbakır’da korona virüs salgınıyla müdahalede gecesini gündüzüne katıp, günlerce evlerinden, ailelerinden uzak kalarak bu mücadeleye öncülük eden kimi zaman da hayatlarını hiçe sayarak canla başla, fedakarca hastalara nefes olmaya çalışan sağlık çalışanları başarı belgesiyle ödüllendirdi.


Başhekimliğini Dr. Bülent İnceoğlu’nun yürüttüğü ve Diyarbakır’da ağız ve diş sağlığında üstün bir performans yaşanan Diyarbakır Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Sağlık Bakım Müdürü Faysal Hatipoğlu ve İdari ve Mali İşler Müdürü Şazenuş Hani tarafından belirlenen Diş Klinik Yardımcısı Sibel Yılmaz ve Otomasyon Personeli Alev Çakar başarı belgesi ile ödüllendirildi.


 
Göstermiş oldukları fedakarca ve özverili çalışmalarından dolayı sağlık çalışanlarına teşekkür eden Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Sağlık Bakım Müdürü Faysal Hatipoğlu ve İdari ve Mali İşler Müdürü Şazenuş Hani yaptıkları ortak açıklamada, “Sağlık Bakanlığımızın destekleriyle ilimiz genelinde sağlık alanında mücadelemizi sürdürüyoruz.




Bu süreçte hasta olanları tedavilerinin yapılabilmesi için mesai menfuru gözetmeksizin bu zor süreçte fedakarca çalışan sağlık çalışanlarımızı başarı belgesiyle ödüllendirdik. Üstün gayret ve özverili çalışmalarından dolayı fedakar sağlık ordumuza ne kadar teşekkür etsek azdır. Diş Klinik Yardımcısı Sibel Yılmaz ve Otomasyon Personeli Alev Çakar’a göstermiş oldukları üstün performanstan dolayı teşekkür ederiz" dedi.



ÖZEL HABER:YILMAZ ACU




ETİKET :  

Tümü