ŞAİR SIRRI HANIM ORTAOKULUNUN BÜYÜK BAŞARISI

Diyarbakır İlimizin köklü ve güzide Okullarından Şair Sırrı Hanım Ortaokulu, sadece Eğitim-Öğretim başarısıyla değil, sportif faaliyetlere de damgasını vurdu.

10:21:00 | 2019-06-23

İlimiz Merkez Yenişehir İlçesinde hizmet sunan ve Diyarbakır’ın en köklü Eğitim kurumlarından biri olan Şair Sırrı Hanım Ortaokulu, bir çok dalda yapılan spor müsabakalarında, adeta rakiplerine kök söktürdü. 

 
BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞTULAR  

Bu sezon düzenlenen Okullar Arası Spor Müsabakalarında, adeta tarih yazan Şair Sırrı Hanım Ortaokulu öğrencileri, aldığı 4 kupanın yanısıra, yetiştirdiği yüzlerce lisanslı öğrencisiyle, bu konuda da örnek teşkil etmeyi sürdürdü. Açıklamalarda bulunan Okul Müdürü Ömer Dündar, ‘Okul olarak her yıl olduğu gibi, bu yılda Eğitim-Öğretim konusunda çıtayı hep yukarıya doğru çekme geleneğimizi, bu yıl da sürdürmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Eğitim-Öğretim’de hep daha iyiyi ve daha güzeli hedefleyen Eğitimci kadromuz, bunun yanısıra, sanat, spor ve kültürel etkinliklere de büyük önem vermekte. Kıymetli velilerimizle beraber, Eğitim neferlerimiz olan Öğretmenlerimiz ve yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızla, bu yıl sportif müsabakalarda tarihi bir başarıya imza attık. Bu sezon, 8 farklı branş ve 13 kademede Okul Sporları Müsabakalarına katılım sağladık.



Yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımı fiziksel ve sportif açıdan olabildiğince iyi yetiştirmek, onları her türlü kötü alışkanlıklardan uzak tutarak, hem kişisel yeteneklerini geliştirip, hem de takım ruhunu aşılama noktasında, hatırı sayılır bir ivme yakaladık. 
 Beden Eğitimi Öğretmenimiz Özgür Büyük’ün yoğun emekleriyle, Eğitimcilerimiz ve İdarecilerimizin mesai kavramı gözetmeksizin sergiledikleri yoğun çabalar, öğrencilerimizin alın teri ve emekleriyle birleşince, ortaya harika bir başarı hikâyesi çıktı. Malzeme ve saha konularında sıkıntılar yaşamamıza rağmen, alınan başarılar bizleri, oldukça mutlu etti. 




Bu yolda Diyarbakır Valimiz Hasan Basri Güzeloğlu beye,  Yenişehir İlçe Kaymakamız  sn. Serdar Kartal,Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürümüz sn .Dr.Feysel Taşcıer, Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sn.Hüsamettin Atlı ,Özgür Büyük Öğretmenimize, Okul idarecilerimiz ve Öğretmenlerimiz ile bizlerle bir bütün olarak her zaman destek olan kıymetli velilerimize, en kalbi duygularımla teşekkürlerimi iletiyorum. Adanmışlık ruhuyla çıktığımız eğitim seferberliğimizde, bütün eğitimci ve idari kadrolarımız, velilerimiz ve öğrencilerimizle bir bütün olarak, hep daha iyiyi ve güzeli yakalamak şiarıyla, var gücümüzle çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz.’ 
 




ETİKET :  

Tümü