SAMİR TIBBI ÜRÜNLER FİRMASINDAN ‘HEDEF 100 BİN MASKEYE ULAŞMAK’

D.BAKIR- Diyarbakır’da bugün kılınan Cuma Namazı öncesi Merkez Sur İlçesinde, vatandaşlara 25 bin maske dağıtarak, gönülleri fetheden Samir Tıbbi Ürünler Firması, hedefini yüz bin maske olarak belirledi.

15:31:47 | 2020-06-13

Dünyayı kasıp kavuran, yüz binlerce insanın hayatını kaybettiği, milyonlarca insanın yoğun bakım ünitelerinde tedavi gördüğü bulaşıcı pandemi (KOVİD 19) dolayısıyla, daha önce üç katlı beş bin adet cerrahi yüz maskelerini, Diyarbakır Valiliği’ne hibe eden Samir Tıbbi Ürünler Firması Yönetim Kurulu Başkanı Sadrettin Tosunlu, önümüzdeki günlerde de bu yöndeki çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.



SAMİR FİRMASI, BİR KEZ DAHA GÖNÜLLERİ FETHETTİ

Diyarbakır’ın saygın firmalarından olan Samir Tıbbi Ürünler ve Medikal Firması olarak, bu mukaddes kente hizmet etmenin onur vesilesi olduğunu belirten Sadrettin Tosunlu, şunları söyledi: ‘Devletimiz tüm kurum ve kuruluşları ile başlattığı seferberliği, kararlı bir şekilde sürdürerek, bu konuda çok yönlü çalışmalarına devam ediyor. Diyarbakır’ın köklü firmalarından olan Samir Tıbbi Ürünler Medikal Firması olarak, bizler de bu hayati konuya kayıtsız kalamazdık. Bu kapsamda, Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Samir Ailesi olarak, kendi tesislerimizde ürettiğimiz, üç katlı ve son derece kullanışlı, cerrahi yüz maskelerinden beş bin adet, bir süre önce Diyarbakır Valiliğine hibe etmiştik.



 Yaptığımız yardım, devletimize ve milletimize helali hoş olsun. Önümüzdeki süreçte de, tüm olanaklarımızı seferber ederek, bulaşıcı pandemi ile ile mücadele kapsamında, hibe çalışmalarımıza devam edeceğimizi duyurmuştuk.



ALKIŞLANACAK DESTEK

Bu kapsamda, Samir Tıbbi Ürünler Firması olarak, mübarek Cuma günü münasebetiyle, Diyarbakır'da, vatandaşlarımıza ücretsiz 25 bin maske dağıtımını yaptık. Özellikle son günlerde, artan virüs vakalarına dikkat çekmek amacıyla, Cuma Namazı öncesinde, Ulu Camii'nin önünde stand kurarak, vatandaşlarımıza maskeleri dağıttık’. Son günlerde artan vakalarla gündemde olan kentte, farkındalık oluşturmak amacıyla, Sur ilçesinde bulunan Ulu Camii önünde açtıkları stand ile maske dağıttıklarını belirten Sadretttin Tosunlu, şöyle devam etti: ‘Halkımıza, sosyal mesafe ve maske konularında bilinçlenme yapmak, maske kullanım şekli ve kullanma ömrü hakkında halkımızı bilgilendirmek, sosyal mesafe kurallarını bir kez daha hatırlatmak ve maske kullanımının önemine dikkat çekmek için bu projeyi gerçekleştirdik.



 ABDULLAH ÇİFTÇİYE ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ

Sur İlçemiz Ulu Cami’de de ücretsiz maske dağıtımı ve dezenfekten çalışmamızda, bizlere destek olan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Abdullah Çiftçi ve onun şahsında tüm belediye zabıta personellerine en kalbi duygularımızla şükranlarımızı sunuyoruz. Cuma Namazı sonrasında, merkez Kayapınar İlçemiz 75 Yol üzerinde, gece maske dağıtımına devam ettik.



Cumartesi günü ise yine Sur İlçemiz Dağkapı meydanında Pazartesi gününe kadar dağıtıma devam edeceğiz. Hedefimiz yüz bin maskeye ulaşabilmek. Devletimiz ve kadirşinas halkımızla beraber, bu mücadelede sonuna kadar yer alacağımızı, firmam ve şahsım adına bu vesileyle bir kez daha deklare etmek istiyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, bulaşıcı pandemi dolayısıyla hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza, Yüce Allah’tan rahmet, şifa bekleyen tüm hastalarımıza da acil şifalar diliyoruz’.

 HABER: YILMAZ ACU




ETİKET :  

Tümü