ŞEHİR’DEN 1 MAYIS MESAJI

ŞEHİR’DEN 1 MAYIS MESAJI

12:30:55 | 2022-04-30

D.BAKIR/, Şehir Akademisi Kurucu Müdürü Mikail Şehir 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
‘Diyarbakırlı kardeşlerim ve bütün emekçilerin bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum’ diyen Şehir Akademisi Kurucu Müdürü Mikail Şehir, duygularını şöyle dile getirdi: ‘Alın teri ile geçimini temin eden, emeği ile ekonomi ve milli gelire katkı sağlayan, fedakâr bütün emekçi kardeşlerimiz, her türlü övgüyü hak etmektedir.
Bizler, insanlara insan olduğu için çıkar beklemeden kıymet veren, Emek ve alın terine özel bir saygı duyan ve alın terini kutsal gören, birlik ve dayanışma ruhunu asırlardır yaşata gelmiş köklü bir toplumuz. Esnafı, tüccarı, işçisi, emekçisi, memuru ve emeklisiyle, bir bütünün parçalarıyız.
.
Bu duygu ve düşüncelerle, bütün emekçi ve işçi kardeşlerimi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Bütün günlerimizin böylesine bayram tadında geçmesini, aziz milletimiz ve bütün dünya insanları olarak sağlıklı, mutlu ve huzurlu günlere yeniden kavuşmamızı nasip eylemesini, Yüce Rabbim’den niyaz ediyor, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum’.




ETİKET :  

Tümü