Seven’den 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı mesajı

Tarım Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Müdürü Erdal Seven, "24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı" dolayısıyla mesaj yayımladı.

13:26:48 | 2021-07-24

Erdal Seven, mesajında, haber alma, yayma ve ifade özgürlüklerinin en etkili aracı olan basının, doğru ve gerçek haberlerle kamuoyunu aydınlatarak, şeffaf ve hesap verilebilir bir yönetim anlayışının oluşmasına ve demokrasinin güçlenmesine önemli katkılar sağladığını belirtti.


Basının kamu ile vatandaş arasında da önemli görevler üstlendiğini vurgulayan Seven, "Kamu-vatandaş arasında önemli görev üstlenen basınımız demokrasinin ve Cumhuriyetimizin kökleşmesinde önemli bir yere sahiptir. Tarihin her döneminde milletin gözü, kulağı ve sesi olan basın, kamuoyunun haber alma hakkına katkıda bulunma görevini ilkeli ve tarafsız gazetecilik anlayışı içerisinde başarıyla yerine getirmeye çalışmıştır.

Kamu adına gerçekleri araştırma, doğru ve gerçek haberlerle kamuoyunu aydınlatma görevi üstlenen basınımızın her zaman güçlü bir şekilde görevini ifa etmesi en büyük dileğimizdir. Bu vesilelerle bütün basın mensuplarımızın 24 Temmuz Basın Bayramı'nı tebrik ediyor, görevlerinde kolaylıklar ve başarılar diliyorum" diye konuştu.




ETİKET :  

Tümü