SGK’den Efebey Telekomünasyon’a teşekkür belgesi

21:06:20 | 2021-05-22

Diyarbakır’ın Kayapınar Sosyal Güvenlik Şube Müdürü Şehnaz Kutlu işyeri ziyaretleri kapsamında Efebey Telekomünasyon İnşaat Gıda Tekstil Day.Tük.Mal.San. ve Tic. Ldt. Şti.’ne ziyaret yaparak teşekkür belgesi verdi.

COVID-19 salgınının tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de olumsuz etkilerinin devam ettiği şu günlerde mevcut istihdamı koruyan, halen 50 ve üzerinde istihdam sağlayıp aynı zamanda SGK’ya borcu bulunmayan; Efebey Telekomünasyon İnşaat Gıda Tekstil Day.Tük.Mal.San. ve Tic. Ldt. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Efrahim Akkoyun’a teşekkür belgesi verildi. Sosyal Güvenlik Kurumu Diyarbakır  İl Müdürü İsmail Yılmaz imzasını taşıyan belgede ’Çalışanlarınızın hizmetlerini Kurumumuza yasal süre içerisinde bildirdiğiniz ve primlerinizi düzenli olarak ödediğiniz için teşekkür eder, yürütmekte olduğunuz çalışma ve faaliyetlerde başarılar dileriz’ ibarelerine yer verildi.

Efrahim Akkoyun her daim yanlarında hissettikleri SGK’dan bu dönem de almış oldukları bu belgenin kendilerini mutlu ettiklerini belirtilerek teşekkür ettiler. Akkoyun, “Böyle bir teşekkür belgesini almak bizim için onurdur. 130’a yakın çalışanımız ile 2004 yılından bu yana faaliyet yürütmekteyiz. Çalışanlarımızın her daim özlük haklarını koruyoruz. Nazik ziyaretleri ve belge takdimlerinden dolayı da SGK İl Müdürlüğümüz ve Kayapınar Şube Müdürümüz Sayın Şehnaz Kutlu’ya teşekkür ediyorum” dedi.

Bu ziyaretlerin devam edeceğini belirten Diyarbakır Kayapınar SGK Şube Müdürü  Şehnaz Kutlu  her zaman işverenlerinin yayında olduk ve olmaya devam edeceklerini belirterek, Diyarbakır’da yüksek sayıda işçi çalıştıran ve prim borcu bulunmayan şirketlere kurumun teşekkürü anlamında böylesi bir belge sunduklarını, amaçlarının Sosyal Güvenlik Kurumu ile işyerleri arasındaki ilişkilerin geliştirilmesini sağlamak ve sorunlara yaklaşımda işbirliğini arttırmak olduğunu söyledi.




ETİKET :  

Tümü